Antena Meniu Search
x

Foto Șofer de TIR găsit mort în cabină, după ce s-a răsturnat cu autotrenul pe A1, în apropiere de Orăștie

Un șofer de TIR de 50 de ani a murit strivit în cabină, după ce s-a răsturnat cu autotrenul pe autostrada A1, în apropiere de Orăştie, la km 340, vineri noapte.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.12.2020, 14:15

  • Șoferul, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort în cabină.
  • Trupul bărbatului a fost extras de pompierii de la ISU Hunedoara după o serie de manevre care au implicat folosirea macaralei aflată în dotarea autospecialei de descarcerare grea.

Pompierii Detaşamentului Deva specializaţi în descarcerare şi prim ajutor au intervenit de urgenţă, imediat după anunţarea accidentului la 112, în care a fost implicat un autotren răsturnat.

Autotrenul s-a răsturnat pe A1, în apropiere de Orăștie

Autotrenul s-a răsturnat pe A1, în apropiere de Orăștie

Facebook/ ISU Hunedoara

Echipajele de pompieri au deplasat la locul accidentului autospeciala de descarcere grea şi o ambulanţă, descoperind în cabina autotrenului un bărbat, de 50 de ani, fără viaţă.

Conducătorul autotrenului, strivit de cabină, a fost extras după o serie de manevre care au implicat folosirea macaralei aflată în dotarea autospecialei de descarcerare grea.

Potrivit primelor informații, șoferul de 50 de ani, din județul Giurgiu, a pierdut controlul direcției de mers al autovehiculului, intrând în coliziune cu glisiera metalică din partea dreaptă a direcției de mers, apoi s-a răsturnat în spațiul verde din dreptul parcării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Șofer de TIR găsit mort în cabină, după ce s-a răsturnat cu autotrenul pe A1, în apropiere de Orăștie