Antena Meniu Search
x

Reacția uluitoare a adolescentului din Oradea, filmat când a vandalizat un tramvai

Un adolescent din Oradea este protagonitul unor scene revoltătoare. Tânărul de 18 ani a fost filmat de o prietenă în timp ce vandaliza un tramvai.

Vezi și

Un adolescent din Oradea este protagonitul unor scene revoltătoare. Tânărul de 18 ani a fost filmat de o prietenă în timp ce vandaliza un tramvai. Totul, spre amuzamentul prietenelor sale. Pagina lui de socializare s-a umplut rapid cu mesaje, dar tânărul a continuat cu aceeaşi atitudine. Şi poliţiştii au văzut imaginile şi au stabilit că-l vor chema la audieri. 

Singur în tramvai, tânărul pare că se simte ca un ultras pe stadion. Mai întâi, mijlocul de transport în comun devine pistă pentru bicicleta lui. Apoi, încurajat de prietenele sale, Bogdan Tiporuţ începe vandalizarea. Distruge banchetele pentru a-şi arăta forţa. 

"Hai, Tiporuţ, rupe scaunele. Mor, bă, eşti prost?" Fetele se amuză copios, iar tânărul continuă spectacolul. 

Filmarea a fost postată pe Internet şi a provocat revoltă. Deranjat de reproşuri, adolescentul a continuat cu o replică în acelaşi ton ironic: "Mulţumesc tuturor pentru atenţia acordata şi că vă ocupaţi timpul scriind comentarii la adresa mea! 

CÂINII LATRĂ, URSU' TRECE."

În acest caz însă, ursul va trece pe la ... Poliţie. Reprezentanţii companiei de transport public din Oradea au transmis că daunele produse de tânăr au fost reparate. Dar vor să recupereze paguba. Şi fac calcule dacă vor putea monta curând camere de superaveghere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Reacția uluitoare a adolescentului din Oradea, filmat când a vandalizat un tramvai