Antena Meniu Search
x

Principalul suspect al triplei crime din Satu Mare, în arest. Răzvan Rentea e acuzat de asasinarea părinţilor şi a bunicii

Informaţii şocante ies la iveală în ancheta triplului asasinat de la Satu Mare. Principalul suspect este chiar fiul soţilor ucişi şi nepot al bătrânei.

Vezi și

Răzvan Rentea, principalul suspect în cazul crimelor de la Satu Mare, a fost reţinut pentru triplu omor. E acuzat că şi-a ucis părinţii şi bunica. Fostul subofiţer ISU a fost ridicat chiar de la înmormântarea părinţilor. E suspectat că a comis crimele pentru bani.

Răzvan Rentea este fiul celor doi soţi ucişi brutal în casa lor din Satu Mare şi principal suspect în cazul triplului asasinat. 

Tânărul de 33 de ani şi-a condus părinţii şi bunica spre mormânt. Din umbră, ascunşi în mijlocul mulţimii, l-ar fi urmărit mai mulţi poliţişti şi jandarmi. L-au ridicat chiar din faţa cimitirului şi l-au dus direct la audieri la Parchet, în Satu Mare.

Rentea a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul IPJ Satu Mare. Urmează să fie prezentat în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de triplu omor.

Pe acelaşi subiect

De patru zile, Răzvan Rentea a fost permenent cu un pas în urma anchetatorilor. Era curios să vadă ce se întâmplă în casa unde a avut loc triplul asasinat. A fost oprit chiar în câteva rânduri de poliţişti când încerca să treacă de poartă, cu diferite pretexte. Era agitat şi vorbea tot timpul la telefon. În noaptea de joi spre vineri, părinţii şi bunica lui au fost găsiţi morţi. 

Cei care i-au cunoscut au refuzat să creadă că familia ar fi avut duşmani. 

Răzvan Rentea a lucrat la Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare. A fost sergent major în rezervă şi ar fi fost dat afară, de două ori, pentru furt. Anul trecut, s-a încris din nou la concurs, dar a fost declarat inapt psihologic. 

A lucrat ca ospătar, dar a rămas din nou fără job. S-ar fi certat cu părinţii pentru un apartament pe care familia îl deţine în Satu Mare. Mama lucra la Finanţe, în oraş, iar tatăl se ocupa de agricultură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Principalul suspect al triplei crime din Satu Mare, în arest. Răzvan Rentea e acuzat de asasinarea părinţilor şi a bunicii