Antena Meniu Search
x

Poppy, cea mai bizară vedetă pe youtube

Are 22 de ani şi este unul dintre cele mai stranii personaje de pe Internet! În principiu, Poppy este cântăreaţă.

Vezi și

Are 22 de ani şi este unul dintre cele mai stranii personaje de pe Internet! În principiu, Poppy este cântăreaţă. Are un album lansat pe piaţă, susţine concerte, dă interviuri. Însă ciudăţenia nu o reprezintă muzica pe care o cântă.

Este destul de greu de înţeles cum a reuşit Poppy să aibă nu mai puţin de 230 de milioane de vizualizări pe YouTube, atât timp cât nu spune absolut nimic interesant, aşa cum fac alţi vloggeri. Plus că nu e nici măcar amuzantă.

Însă nu este cel mai ciudat videoclip al ei. Cel mai bizar este acela în care spune "Eu sunt Poppy" şi care are o durată de 10 minute şi jumătate. Dar şi peste 12 milioane de vizualizări.

Desigur, de pe canalul lui Poppy nu lipsesc nici piesele lansate până acum. Multe dintre ele cântate în engleză şi japoneză.

Pe acelaşi subiect

În ciuda faptului că Poppy s-a străduit din răsputeri să-şi protejeze identitatea, jurnaliştii americani au aflat că numele ei real este Moriah Pereira şi are 22 de ani. În plus, tatăl ei a fost baterist în trupa lui Cindy Lauper.

Cindy a fost o adevărată sursă de inspiraţie pentru Poppy, care se străduia să o imite cât se poate de mult. Aşa se face că, după 11 ani cât a fost dansatoare într-o trupă, Poppy a plecat în Los Angeles, să devină cântăreaţă. Iar la început, muzica pe care o făcea şi modul în care arăta erau absolut normale.

Însă, după câtva timp, l-a cunoscut pe Titanic Sinclair, un regizor care i-a garantat că va ajunge o celebritate a Internetului.

Numai că Poppy nu este primul experiment online al lui Titanic Sinclair. Înainte de ea, a creat-o pe Mars Argo, o blondă la fel de ciudată.

Mars Argo a dispărut imediat după lansarea lui Poppy, care - din ce spun jurnaliştii de peste Ocean - ar putea avea aceeaşi soartă, când Titanic Sinclair va avea o nouă muză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Poppy, cea mai bizară vedetă pe youtube