Antena Meniu Search
x

Urmează două zile NEOBIŞNUIT DE CALDE, cu temperaturi de până la 25 de grade! Ce se întâmplă însă de marţi

Ziua de astăzi ne aduce vreme frumoasă în aproape toată ţara. Maximele termice se vor situa între 15 şi 23 de grade. Doar pe litoral va fi ceva mai răcoare.

Ziua de astăzi ne aduce vreme frumoasă în aproape toată ţara. Maximele termice se vor situa între 15 şi 23 de grade. Doar pe litoral va fi ceva mai răcoare.

În Dobrogea şi Bărăgan va fi soare toata ziua. Maximele vor fi peste cele de ieri, urmând să ajungă la 18...19 grade. 

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei vom avea vreme placută, cu cer mai mult senin. După prânz, temperaturile urcă simţitor şi vor ajunge la 20 de grade Celsius.

În jumătatea nordică a Moldovei asteptăm vreme frumoasă, cu soare, nori puţini şi temperaturi în creştere. La amiază se vor înregistra pana la 20...21 de grade.

Pe acelaşi subiect

Vreme frumoasă va fi şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş. La fel, şi vestul ţării are parte de vreme caldă şi însorită, cu 21 de grade la orele amiezii. 

În centrul României, la amiază, soarele va urca mercurul din termometre pana la 19...20 de grade, iar în sud-vest prindem vreme foarte frumoasă. Cerul se păstrează senin aproape toata ziua şi se încălzeşte faţă de ieri: maximele ajunge la 20...21 de grade.

Temperaturile cresc şi în tinuturile sudice. Condiţiile meteo sunt cât se poate de bune: soare, atmosferă plăcuta şi maxime de 19...20 de grade.

În Bucureşti, vremea va fi însorită şi mai caldă ca cea de ieri. La amiaza se vor atinge 21 de grade. 

Prognoza pentru urmatoarele 3 zile

Duminică - vreme frumoasa şi în încălzire în vest, centru şi nord, pe unde o să avem şi 25 de grade. Vantul va bate mai puternic în Moldova, Banat şi la munte. 

Luni va fi la fel de caldă în vest, centru şi nord. Seara însă o să plouă în sud-vest.

Marţi - temperaturile încep să scadă, dar revin spre normal. Vor fi înnorări şi averse mai mult în jumătatea vestică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Urmează două zile NEOBIŞNUIT DE CALDE, cu temperaturi de până la 25 de grade! Ce se întâmplă însă de marţi