Antena Meniu Search
x

ASASINATUL DIN ORADEA mai face o victimă. Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de criminalistul care a distribuit pozele cu Dalia Duca împuşcată în cap

În 15 martie, Dalia Duca, în vârstă de doar 24 de ani, a fost asasinată de fostul iubit, interlopul Adrian Hladii, acesta împuşcând-o în cap. Trupul neînsufleţit al fetei a fost descoperit de poliţişti pe malul Crişului, în maşina criminalului.

În 15 martie, Dalia Duca, în vârstă de doar 24 de ani, a fost asasinată de fostul iubit, interlopul Adrian Hladii, acesta împuşcând-o în cap. Trupul neînsufleţit al fetei a fost descoperit de poliţişti pe malul Crişului, în maşina criminalului.

Ciprian Bodea, unul dintre criminaliştii care au participat la ancheta de la faşa locului, a distribuit ulterior imagini explicite cu orădeanca împuşcată în cap, fotografiile ajungând ulterior pe reţelele de socializare. 

Potrivit presei locale, imaginile au fost făcute de Bodea cu propriul telefon, de pe care le-a şi expediat, prin mesagerie, către câţiva amici care, uimiţi de dramatismul întâmplării, îi cereau insistent detalii. Aceştia le-au făcut apoi publice pe Facebook, în ciuda rugăminţilor poliţistului de a le ţine doar pentru ei.

Pe acelaşi subiect

În urma scandalului iscat de fapta sa, criminalistul Poliţiei Bihor, care este cercetat de procurori pentru compromiterea intereselor justiţiei, şi-a dat demisia.

Pe contul său personal de Facebook, bărbatul şi-a anunţat prietenii, vineri, că de acum se dedică exclusiv fotografiei şi videografiei, el şi soţia sa având o firmă de profil.

Bodea a confirmat pentru ebihoreanul.ro că a demisionat din Poliţie, nedorind să facă însă şi alte precizări.

Criminalistul le-a spus anchetatorilor că îşi recunoaşte vina şi îşi aşteaptă pedeapsa. Totodată, el i-a căutat personal pe părinţii Daliei şi le-a cerut iertare, iar tatăl fetei, fost poliţist, a şi contactat conducerea IPJ Bihor, cerând clemenţă pentru criminalist.

În 15 martie, Dalia Duca a fost asasinată de fostul iubit, Adrian Hladii, după ce acesta a răpit-o cu maşina din faţa casei sale. A împuşcat-o la scurt timp după aceea, apoi a dus-o pe câmp, pe malul râului, a mutat-o pe bancheta din spate şi a abandonat maşina. Apoi a dispărut.

Poliţiştii l-au reperat trei zile mai târziu, în 18 martie, într-un apartament din Oradea, la câteva ore după ce tânăra în vârstă de 24 de ani fusese înmormântată.

Încolţit de mascaţi, Adrian Hladii a ieșit pe geam și, ținându-se cu mâinile de pervaz, a încercat să se balanseze pentru a intra prin săritură în apartamentul de la etajul inferior. 

Criminalul se pare că nu a luat în calcul greutatea corpului său și nici rana pe care o avea la mâna stângă, motiv pentru care nu a reușit să își ducă la bun sfârșit planul de evadare și A CĂZUT de la etajul 4, lăsând în urma lui doar un urlet de groază. La scurtu timp, Adrian Hladii a murit.

Știai că asta nu e tot? Pentru o imagine completă citeşte şi: 

GREŞEALA făcută de anchetatori în cazul ASASINATULUI DE LA ORADEA! Şeful Poliţiei Bihor, dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ despre Adrian Hladii, ucigaşul Daliei Duca

SFÂŞIETOR! Ultimul gând al Daliei Duca înainte de a fi asasinată a fost să cumpere dulciuri pentru bunici (VIDEO)

FILMUL MORŢII interlopului Adrian Hladii: Cum a fost folosită SOŢIA suspectului pentru a rezolva cazul ASASINĂRII Daliei Duca (FOTO&VIDEO)

CRIMA DIN ORADEA. Cine este, de fapt, bărbatul ÎMPUŞCAT de Adrian Hladii. El şi Dalia Duca făcuseră o înţelegere cu puţin timp înainte ca tânăra să fie asasinată. DETALII ŞOCANTE din anchetă

Imagini COPLEŞITOARE de la înmormântarea tinerei împuşcate în cap de fostul iubit, la Oradea. Mama Daliei, în transă lângă sicriu (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ASASINATUL DIN ORADEA mai face o victimă. Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de criminalistul care a distribuit pozele cu Dalia Duca împuşcată în cap