Antena Meniu Search
x

Vacanță pe ultima sută de metri, la Clisura Dunării

Una dintre părţile bune ale acestui an extrem de complicat şi plin de restricţii a fost că ne-a "încurajat" să ne redescoperim țara și locurile ei de vis. Şi cum toamna se arată blândă, zilele libere pot fi noi ocazii de călătorie. Un loc perfect pentru a petrece câteva zile de relaxare este Clisura Dunării. O zonă despre care mulți spun că ar fi printre cele mai frumoase din România. Relieful este cu siguranță unul deosebit! Veți găsi aici pe de o parte dealuri stâncoase, pe de altă parte Dunărea. Şi tot aici de pe barcă puteţi admira cea mai înaltă sculptură în piatră din Europa.

de Redactia Observator

la 21.09.2020, 15:30

Vezi și
  • Clisura Dunării, o destinație ideală în vremea pandemiei
  • Zona, printre cele mai frumoase din țară

Chiar dacă am trecut de jumătatea lunii septembrie, în Clisura Dunării este agitaţie ca în vacanţa de vară. Grupuri de turişti din toată ţara vin să admire Chipul lui Decebal cioplit în malul stâncos al Dunării, la 105 kilometri după ce fluviul intră în ţară.

Cei care ajung aici pentru relaxare, pot merge la pescuit sau se pot plimba cu bicicletele prin împrejurimi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zona este protejată prin lege dar sunt şi mulţi care nu au grijă de spectacolul pe care natura ni-l oferă gratuit.

De departe însă, cea mai mare atracţie a fost barca de mare viteză. Amatorii de senzații tari au avut parte de distracție și adrenalină în ambarcațiunea specială.

Gabriel Furdui, skipper: Am avut turişti din Vatra Dornei, din Brăila care au venit special pentru ambarcaţiune. E o plimbare de aventură, care merită.

Insula Ostrov, Stânca Babacaia, Cazanele Mari şi cele Mici, dar şi Chipul lui Decebal sunt alte obiective care pot fi vizitate în Clisura Dunării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Vacanță pe ultima sută de metri, la Clisura Dunării