Antena Meniu Search
x

Val de accidente pe şosele îngheţate din ţară

Pe mai multe şosele din ţară, accidentele s-au ţinut lanţ. În Sibiu, cinci oameni, printe care şi un copil, au ajuns de urgenţă la spital după ce au fost izbiţi în plin de o maşină care derapase pe polei.

Vezi și

Pe mai multe şosele din ţară, accidentele s-au ţinut lanţ. În Sibiu, cinci oameni, printe care şi un copil, au ajuns de urgenţă la spital după ce au fost izbiţi în plin de o maşină care derapase pe polei.

Poleiul, apa. Două caracteristici care au dus la accidentul ăsta. Iar împreună cu o clipă de neatenţie, au dus la o nenorocire. Pe şoseaua ca sticla, maşinile au patinat de pe un sens pe altul.

-Era speriată fata şi copila aia mică. Era jos şi nu mai putea să se ridice. Şi copilul era în braţe şi plângea. Miorlăia. Zbiera tare copilul. A zis că moare copilul în maşină. 

O familie întreagă a rămas captivă în maşina lovită. Chiar şi ambulanţele au înaintat cu greu pe şoseaua-patinoar spre cei cinci răniţi.

Pe acelaşi subiect

Gerul de peste noapte a îngheţat complet şi drumul dintre Brăila şi Buzău. Cinci şoferi au alunecat cu maşinile în şanţ în mai puţin de o oră.

-Mai în faţă derapase un băiat şi eu am pus frână şi am ieşit în decor. Mult mai în faţă. Şi am mers pe câmp. Carosabilul...sticlă.

Carosabilul îngheţat a făcut victime şi în Olt. Un autocar plin cu 18 muncitori a alunecat şi a intrat violent într-un stâlp. Două victime au fost transportate la spital. 

De frica accidentelor, autorităţile au închis şi Autostostrada Soarelui, între Drajna şi Lehliu-Gară. Ploaia a îndepărtat materialul derapant, iar vizibilitatea a scăzut sub 50 de metri. 

Cei care totuşi se încumetă să plece cu maşina, trebuie să fie atenţi la tot ce-i înconjoară. Vântul puternic poate rupe uşor copacii îngheţaţi de pe marginea drumului.

Fenomene meteo extreme sunt aşteptate şi în zilele următoare. Nouă judeţe din sudul Moldovei şi Muntenia, inclusiv Capitala, sunt sub cod galben de ninsori puternice până mâine. Vântul va atinge la rafală o viteză de peste 55 de kilometri la oră. 

Autorităţile din Bucureşti se pregătesc pentru ce e mai rău. Iar Primarul s-a declarat nemulţumit de felul în care se intervine în oraş.

Aproape jumătate de ţară va fi cuprinsă de un val de ger. Temperaturile vor cobori chiar şi la minus 20 de grade. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Val de accidente pe şosele îngheţate din ţară