Antena Meniu Search
x

Video Vama Veche, distracţie maximă, dar cu restricţii: Cheful spart la ora 22.00, reluat la răsărit

Cum Vama nu înseamnă doar lenevit la soare şi bălăceală în apă, ci mai ales petreceri, azi noapte turiştii s-au distrat... aproape ca-n vremurile fără pandemie.

de Adrian Obreja

la 01.05.2021, 21:07

Vezi și

Spun aproape, fiindcă prima noapte de libertate în Vamă a ţinut... până la ora 22.00, când s-a dat stingerea. Obişnuiţi să petreacă până în zori, tinerii au plecat mai mult de nevoie decât de voie de pe plajă şi de la terase. Restricţiile nu se aplică însă dimineaţa, aşa că, doar câteva ore mai târziu, vamaioţii erau din nou pe nisip ca să admire răsăritul. 

Viaţa în Vamă e mai plină abia după apusul soarelui. Plaja se umple de tineri dornici să petreacă până în zori. La terase, vamaioţii dansează ca în vremurile bune. Mica staţiune e împânzită de turiştii hotărâţi să se distreze cât să compenseze ziua de 1 mai ratată de anul trecut. 

O distracţie cu limite

Nici vorbă de distanţare fizică. Doar măştile purtate mai mult sub bărbie amintesc de pandemie. Şi ora de stingere. Poliţiştii şi jandarmii roiesc printre oameni, şi le reamintesc că distracţia e totuşi cu limite. 

Pe acelaşi subiect

"Dacă nu aveţi declaraţie pe proprie răspundere, după ora 22, puteţi să fiţi sancţionaţi contravenţional. Şi este păcat".

Când nu se dau plecaţi la cazare ajung...la secţie. 

Nu doar turiştii sunt sancţionaţi. Trei terase au fost amendate cu 15 mii de lei pentru că aveau prea mulţi clienţi.

"Am stat până la ora zece împreună, ce contează dacă mai stăm până la cinci, nu?

Voiam să prindem răsăritul, să ne bucurăm de momente împreună, şi aşa am stat mult în casă, şcolile s-au închis, nu ne mai vedem prietenii".

Chestor Adrian Glugă: "La orele zece plaja deja este liberă".

Nu pentru mult timp. La răsărit distracţia s-a reluat ...cu o baie în mare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Vama Veche, distracţie maximă, dar cu restricţii: Cheful spart la ora 22.00, reluat la răsărit