Florin Cîțu, mesaj pentru vamaioți: Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă

De Redactia Observator.
Publicat: 01.05.2021, 11:09.
Actualizat: 01.05.2021, 11:12

Premierul Florin Cîțu le-a transmis un mesaj românilor aflați pe litoral, promițându-le că în această vară va reveni la Vama Veche. "Vă mulțumesc că ați ales să vă vaccinați, doar așa revenim la all-nighters", a fost concluzia premierului.

Premierul Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu

Facebook

Premierul Florin Cîțu a publicat pe Facebook un mesaj pentru turiștii aflați pe litoralul românesc. Șeful Guvernului îi roagă pe români să se vaccineze. "Doar așa revenim la petrecerile nocturne", a spus Cîțu.

Premierul le-a făcut și o promisiune celor care se află zilele acestea pe litoral.

Citește și:

„Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă. Vă mulțumesc că ați ales să vă vaccinați. Doar așa revenim la all-nighters”, este mesajul postat de premier pe rețeaua de socializare.

Vama Veche a revenit la viaţă ieri, odată cu turiştii care au ales să-şi petreacă minivacanţa de Întâi Mai şi Paşte aici. După o perioadă lungă cu restricţii, distracţia a avut parcă alt gust. Vamaioţii au trăit la maximum libertatea, însă doar până la zece seara, când au fost nevoiţi să se întoarcă în camere.

Distracţia din Vamă va continua şi în următoarele zile. Dar tot sub supravegherea poliţiştilor şi a jandarmilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.