Antena Meniu Search
x

Vânzătoare înjunghiată pe stradă de un tânăr care a pândit-o până la ora închiderii, în Maramureș

Atac înfiorător în Lăpușul Românesc, unde o vânzătoare de 41 de ani a fost înjunghiată de un tânăr din localitate care a așteptat ora închiderii pentru a-și lansa atacul. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.08.2020, 15:08

Vânzătoare înjunghiată pe stradă de un tânăr care a pândit-o până la ora închiderii, în Maramureș
Vânzătoare înjunghiată pe stradă de un tânăr care a pândit-o până la ora închiderii, în Maramureș - Facebook Poliția Româna/baiamare24.ro
  • Agresorul le-ar fi spus anchetatorilor că nu știe de ce a atacat-o pe femeie.
  • Victima lui a ajuns în stare gravă la spital, unde medicii fac tot posibilul să îi salveze viața.

Băiatul de 19 ani a așteptat ca femeia să închidă magazinul, apoi s-a năpustit asupra ei cu un cuțit. Biata femeie s-a apărat cât a putut, însă a căzut sub ploaia de lovituri. Cu ultimele puteri, femeia, mamă a doi copii, a reușit să ceară ajutor. Atacul înfiorător a șocat întreaga comunitate. 

Prins de polițiști la scurt timp după atac, agresorul le-ar fi declarat anchetatorilor că nu știe de ce a atacat-o pe femeie.

"Polițiștii Secției 7 Suciu de Sus efectuează cercetări și investigații pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care o femeie de 41 de ani a suferit leziuni corporale și în prezent se află internată la spital sub supraveghere medicală. La finalizarea cercetărilor și după încadrarea juridică a faptei, vor fi dispuse măsuri legale", se arată într-o declarație a IPJ Maramureș, pentru baiamare24.ro.

Victima a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în stare deosebit de gravă. Până în acest moment medicii au făcut tot posibilul să o țină în viață. Astăzi, aceștia au cerut ajutorul unui elicopter SMURD pentru a fi transferată la un spital de specialitate din Spitalul Tg Mureș.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Vânzătoare înjunghiată pe stradă de un tânăr care a pândit-o până la ora închiderii, în Maramureș