Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! Copil născut cu hidrocefalie

În prag de sărbători e important să fim mai buni şi cu sufletul deschis către cei care au nevoie de noi. De cei cu inimă mare are nevoie şi micuţul Alin-Arsenie care este diagnosticat cu o boală hemoragică cerebrală.

Vezi și

 Doar un părinte poate înţelege ce e în sufletul acestei mame. Care ştie că ar putea fi printre ultimele dăţi când îşi ţine puiul la piept. Primul ei băiat, aşteptat cu multă dragoste, s-a născut la nici 7 luni de sarcină cu hidrocefalie, boală numită în termeni populari şi "apă la cap". Lichidul care ar trebui să ajungă la măduva spinării este blocat.

Copilul are şi acum cicatricile operaţiilor care au urmat. Medicii i-au montat chiar un tub prin care lichidul să circule, dar acesta nu a fost acceptat de organism. Acum, doctorii sunt legaţi de mâini. Craniul a devenit mai greu decât capul.

Pentru părinţi, speranţa moarte ultima. Vor să ajungă la o clinică din Szeged, Ungaria. Speră că medicii de-acolo vor face minuni. Părinţii, care şi-aşa o duc greu, au cheltuit toţi banii pe spitale şi tratamente. Oamenii ar avea nevoie de 6000 de euro pentru consult şi operaţie. În aceste zile sfinte, speră că cei care le înţeleg suferinţa să-i ajute.

Contul deschis la Banca Transilvania MOCANU ALINA

Contul în lei este RO12BTRLRONCRT0252740701

Contul în euro este RO59BTRLEURCRT0252740701

Nr de telefon: 0752-513829

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Vreau să ajut! Copil născut cu hidrocefalie