Antena Meniu Search
x

Video Orasul faptelor bune, construit de Buzdugan şi Morar la etajul 18 de la InterContinental: "Speranţă, nădejde şi credinţă. Şi dragoste"

Oraşul Faptelor Bune se pregăteşte să îşi închidă porţile. Mâine este ultima zi a campaniei pusă pe picioare de colegii noştri de la Radio ZU şi organizată pentru prima dată în Săptămâna Mare. Aşadar, mai aveţi puţin timp la dispoziţie să susţineţi cauzele umanitare care vă impresionează cel mai tare. O echipă Observator a ajuns în Oraşul Faptelor Bune, ca să vadă cum se împlinesc minunile.

de Redactia Observator

la 13.07.2021, 15:35

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

La etajul 18 al hotelului InterContinental din Capitală, DJ-ii Radio ZU au reconstruit oraşul de deasupra oraşului. Un loc creat doar pentru fapte bune. De sâmbăta trecută, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan se află non-stop acolo alături de echipa lor ca să dea aripi visurilor.

Daniel Buzdugan: Învăţăm că pentru a te ajuta, trebuie, mai întâi, să îl ajuţi pe altul. Suntem privilegiaţi că suntem aici şi că vorbim cu oamenii şi că reuşim să îi adunăm.

Şi au făcut asta. În Săptămâna Mare, Oraşul Faptelor Bune a unit oamenii care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot oferi. Pentru un singur caz umanitar s-au strâns chiar şi 60 de mii de euro. Sumele pot fi donate şi în continuare în două conturi bancare. De Lei şi de Euro.

Răzvan Popescu: Fiecare poveste are puterea ei şi mă marchează poveştile alea pe care reuşim să le rezolvăm cu ajutorul oamenilor, aia e cea mai imporantă poveste.

Emma Ştefan: Dacă am plâns, am vărsat lacrimi de fericire. Este uimitor cum s-au montat o ţară întreagă, oameni din diaspora să salveze aceşti copii care până ieri nu aveau nicio şansă. Stăteam şi mă gândeam că avem una dintre cele mai frumoase meserii din lume.

Oraşul Faptelor Bune, ediţia de Paşte, îşi închide porţile mâine. Până atunci, puteţi urmări în flux continuu campania pe site-ul Radio ZU.

Reporter: Credeţi că aţi putea folosi, nu ştiu, unul, două, maximum trei cuvinte ca să descrieţi experienţa de anul acesta, având în vedere şi contextul în care ne aflăm la nivel global?

Răzvan Popescu: Oameni, oameni, oameni şi gata.

Daniel Buzdugan: Speranţă, nădejde şi credinţă. Şi dragoste. În vârf, ca steluţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Orasul faptelor bune, construit de Buzdugan şi Morar la etajul 18 de la InterContinental: "Speranţă, nădejde şi credinţă. Şi dragoste"