Antena Meniu Search
x

Britanicii sunt îngrijoraţi că românii vor să o "fure" pe Emma Răducanu

Presa britanică a remarcat cu îngrijoare primirea călduroasă şi atenţia de care se bucură jucătoarea de tenis Emma Răducanu în România, la Cluj-Napoca, unde participă la Transylvania Open.

De Redactia Observator la 28.10.2021, 11:27
Britanicii sunt îngrijoraţi că românii vor să o "fure" pe Emma Răducanu
Britanicii sunt îngrijoraţi că românii vor să o "fure" pe Emma Răducanu - Facebook

În acelaşi timp, poate cu mai multă teamă, britanicii au luat act de reacţia pozitivă a campioanei de la US Open la valul de simpatie care se ridică în ţara tatălui său şi la atitudinea foarte prietenoasă şi laudativă a jucătoarelor române la adresa ei.

"Răducanu a vorbit despre cum jucătoarele din Româia - mai numeroase decât cele britanice în circuit - au fost prietenoase şi au luat-o sub aripa lor", a scris, miercuri, Daily Mail.

Deşi susţine că, "indiferent de rădăcinile ei multiculturale, Răducanu este în mare parte un produs englez şi nu va reprezenta pe nimeni altcineva", sursa citată nu trece cu vederea posibilitatea ca vedeta pe care Marea Britanie a decoperit-o de curând să fie atrasă de ideea de juca pentru echipa României de FedCup.

Ana Bogdan, despre Emma Răducanu: A fost o inspiraţie pentru mine

Pe acelaşi subiect

Publicaţia britanică o citează pe Ana Bogdan, care i-a speriat pe englezi declarând că Emma ar fi primită cu braţele deschise alături de jucătoarele tricolore.

"Dacă vrea să joace pentru echipa României de Fed Cup (n.r. - Billie Jean King Cup), este mai mult decât binevenită. Ea s-a născut în Canada, dar a crescut în Marea Britanie. Este uimitor, înţeleg că vorbeşte şi limba chineză. Ştie şi câteva cuvinte în română. E destul de dulce şi are un accent dulce.

Ea a arătat că totul este posibil dacă munceşti din greu, crezi şi continui să fii pozitiv. Dacă faci lucrurile corect, poţi reuşi. Este foarte important să avem atitudinea potrivită. Asta am admirat când am văzut-o. I-am admirat concentrarea, jocul de picioare, loviturile şi felul în care s-a comportat. Acel zâmbet şi acea inocenţă de pe chipul ei, asta era cheia.

A fost o inspiraţie pentru mine şi pentru multe fete de acolo. Într-un fel, în acea finală (n.r. - de la US Open), mă aşteptam să câştige. Pentru că jocul ei este uimitor. Loviturile ei sunt foarte bune şi profunde, solide şi puternice", a declarat românca, potrivit News.ro.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Britanicii sunt îngrijoraţi că românii vor să o "fure" pe Emma Răducanu