Antena Meniu Search
x

Video Emma Răducanu a vorbit cu fanii în limba română, la finalul primului ei antrenament pentru Transylvania Open, care se va desfășura fără spectatori

Ghinion teribil pentru fanii tenisului, care au venit la Cluj special pentru cel mai tare turneu organizat vreodată în România. Mulţi au dat banii pe cazare, transport şi bilete, însă toate competiţiile sportive se vor desfăşura de luni fără spectatori din cauza situaţiei pandemice. Aşa că acum vor urmări la televizor meciurile Simonei Halep sau Emmei Răducanu.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 23.10.2021, 20:08

Vezi și

Emma Răducanu, noua regină a tenisului mondial, a ajuns în jur de 3 dimineaţa la Cluj-Napoca. A mers direct la hotel, unde o aşteptau câteva surprize.

Patrick Ciorcilă, directorul turneului: ”O aşteaptă diverse produse, anumite băuturi specifice, i-am acordat chiar şi o ie tradiţională şi multe alte surprize. Vrem să le facem să se simtă ca acasă până la urmă, asta le va face să se întoarcă şi în anii următori”.

Emma Răducanu, așteptată de fani la antrenamente

Pe zi, jucătoarea britanică cu tată român a făcut şi primul ei antrenament. La plecare, a vorbit cu fanii în limba română.

Pe acelaşi subiect

Î: ”Cum a fost antrenamentul, Emma?”

Emma Răducanu: ”Foarte bun, mi-a placut. A fost foarte bun!

Î: ”Cum te simţi în România?”

Emma Răducanu: ”Îmi place foarte mult!”

Din păcate, susţinătorii ei nu o vor putea vedea în acţiune decât la televizor. De luni, meciurile se vor juca cu tribunele goale, chiar dacă s-au luat toate măsurile de siguranţă sanitară.

Alex Prunean, reporter Observator: ”Capacitatea Sălii Polivalente a fost mult redusă special pentru acest turneu, de la zece mii, la 1.500 de locuri. Bilete au fost vândute doar pentru persoanele vaccinate şi în mod obligatoriu, între fiecare doi spectatori, un scaun trebuie să rămână liber.

Spectatorii care au cumpărat bilete pentru Transylvania Open vor vedea meciurile de tenis la televizor

Fanii tenisului au fost dezamăgiţi de decizia autorităţilor. ”Şi eu am la finală bilet şi nu este corect aşa ceva. Îmi pare rău. Chiar este o veste foarte tristă”.

Sincron Patrick Ciorcilă, directorul turneului: ”Sunt atâţia oameni care şi-au cumpărat bilet, care şi-au luat cazare, bilete de avion să vină aici şi ce facem cu ei, până la urmă?”

Pe lângă lipsa spectatorilor, turneul a mai primit o lovitură. Mai multe jucătoare, printre care şi Garbine Muguruza şi-au anunţat retragerea de pe tabloul principal al Transylvania Open. Locul lor a fost luat de alte sportive, care nu vor mai trece prin calificări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Emma Răducanu a vorbit cu fanii în limba română, la finalul primului ei antrenament pentru Transylvania Open, care se va desfășura fără spectatori