Antena Meniu Search
x

Exclusiv Bunica Emmei Răducanu, noi mărturisiri despre nepoata-star: "Când vine aici în România, vorbim româneşte"

Bunica Emmei Răducanu, vedetă în presa britanică. După ce a vorbit în exclusivitate pentru Observator, declaraţiile Ninei Răducanu au făcut furori în presa britanică. Jurnalişti din Regat au venit, în România, special ca să o cunoască pe "mamaia" super starului. Bunica a stat din nou de vorbă cu reporterii de la Observator şi ne-a spus, în exclusivitate, cum a trăit meciul nepoatei.

de Redactia Observator

la 18.09.2021, 12:11

Vezi și

Triumful nepoatei sale la US Open nu i-a schimbat viaţa Ninei Răducanu. În fiecare dimineaţă, merge la cumpărături. Astăzi, a cumpărat tot ce trebuie pentru a face, după obicei, zacusca şi sucul de roşii care trebuie să îi ajungă până la primăvară. 

Discuţie reporter - Nina Răducanu, bunica Emmei: - Eu sunt un om obişnuit cu munca, cu credinţa şi să nu fac rău nimănui. 

- Jocul Emmei l-aţi văzut?

- Am văzut când a intrat şi mi-a făcut emoţie mare şi am zis: "Doamne, toţi ochii o s-o împingă pe ea, toată America o să fie cu ochii pe ea". Şi m-am uitat la reluare pe urmă, a doua zi. Să nu-i transmit vreo emoţie şi ei! 

Pe acelaşi subiect

Fosta învăţătoare abia aşteaptă să îşi întâlnească singura nepoată pe care nu a mai văzut-o de doi ani. 

Discuţie reporter - Nina Răducanu, bunica Emmei: E schimbată? E ca atunci când aţi văzut-o ultima dată?

- Nu am mai văzut-o dinaintea pandemiei, că nu au avut voie să vină şi nici eu nu am avut voie să ies din casă. Ce am vorbit prin telefon cu ea. 

- Când aţi vorbit ultima oară cu ea?

- Înainte de a pleca în turneul ăsta în America. 

- Şi ce v-a zis? 

- Mi-a zis că se întoarce sănătoasă acasă, pentru facultate. 

Bunica Emmei Răducanu, vedetă în presă

"Acasă" înseamnă Londra. Acolo unde Emma este considerată acum "regina adolescentă". 

Nick Pisa, jurnalist: Este un super star pentru că noi nu am mai avut un jucător de tenis care să câştige de mai bine de 40 de ani. De sâmbătă seară, e pe prima pagină a ziarelor în fiecare zi, la fel şi la televizor. Toată lumea vrea să ştie tot despre ea pentru că a devenit un super star! E absolut fantastică! Am observat că a purtat culorile României când a jucat! 

Ziarişti de la cele mai importante publicaţii britanice au venit la Bucureşti, după ce echipa Observator a reuşit să vorbească în exclusivitate cu bunica Emmei Răducanu. 

Nick Pisa, jurnalist: Ea a dat un interviu în care a spus că are o bunică româncă şi atunci redacţia mi-a cerut să vin aici şi să vorbesc cu ea

Reporter - Nina Răducanu: Ea vorbeşte română? 

- Când vine aici în România, vorbim româneşte. 

- Dumneavoastră aţi jucat tenis?

- Cu ei, când m-am dus acolo. 

- Şi aţi jucat?

- Da, bineînţeles, că acolo toată lumea joacă

- E o doamnă foarte simpatică bunica, mamaia. 

Vecinii doamnei Nina îşi amintesc că Emma nu îşi întrerupea pregătirea nici măcar în vacanţele din România. 

Vecin: Avea vreo 12-13 ani. Era cu tatăl său, se ducea la un antrenament de tenis. Se antrena când venea aici. 

Emma: Lucrul pe care m-au învăţat părinţii mei fiind foarte critici este să am aşteptări foarte mari de la mine şi standarde ridicate. În fiecare zi încerc să maximizez ce am şi să îmi maximizez potenţialul. Emma este aşteptată în România, a doua ei casă, luna viitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Bunica Emmei Răducanu, noi mărturisiri despre nepoata-star: "Când vine aici în România, vorbim româneşte"