Antena Meniu Search
x

Exclusiv Bunica Emmei Răducanu, declaraţii în premieră pentru Observator: N-am mai văzut-o de doi ani, dinainte de pandemie

Emma Răducanu, noua stea a tenisului mondial, a fost ultima dată în România înainte de pandemie. A ajuns la Bucureşti cu părinţii să îşi viziteze bunica, care îi pregăteşte de fiecare dată când vine mâncarea ei preferată - sarmale. La fel o va aştepta şi luna viitoare.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 15.09.2021, 08:30

Vezi și

Am găsit-o pe bunica Emmei Răducanu în centrul Capitalei, într-un bloc construit în anii 80. Mândră de succesul istoric al nepoatei dar şi  modestă, ne-a transmis un mesaj al campioanei de la US Open pentru toţi românii. 

Ea mulțumește tuturor românilor că au simțit, că au fost alături de ea și eu vă mulțumesc și dumneavoastră că ați fost alături de ea. Ne-a povestit că nu a avut puterea să se uite la finala de la US Open şi că abia aşteaptă să o vadă şi să o strângă în braţe. Mai ales că de doi ani nu s-a mai întâlnit cu ea. 

Reporter-bunică: - Când ați văzut-o ultima oară?

- Înainte de pandemie, când au venit ei aici.

Pe acelaşi subiect

Emma ar putea veni în România luna viitoare, când este invitată la turneul de tenis de la Cluj. Bunica este sigură că va ajunge şi la Bucureşti, pentru a face împreună sarmale, mâncarea preferată a nepoatei.

"Da, și ea a învățat, și ei au învățat, toți învață când vin. Când faci, înveți", mai spune bunica

Fiul a plecat după ce a terminat facultatea

Fiul ei, Ion Răducanu a plecat din România după ce a terminat Facultatea de Construcţii. A cunoscut-o pe chinezoaica Renee, iar în noiembrie 2002, s-a născut fiica lor. Doi ani mai târziu, familia Răducanu s-a mutat de la Toronto la Londra. Fata lor i-a văzut pe părinţi că joacă tenis de mică, dar nu a fost imediat atrasă. A practicat alte sporturi până să rămână cu racheta în mâini. Ion, care şi-a schimbat numele în Ian, s-a ocupat de de caiera ei. Munca şi ambiţia Emmei au purtat-o tot mai sus. Deşi are doar 18 ani a ridicat trofeul de la Us Open iar din acel moment a devenit un superstar.  În ţara tuturor posibilităţilor simte din plin, zilele acestea, gustul celebrităţii. 

Într-o rochie alb-negru, care îi evidenţia corpul atletic, tânăra s-a încadrat perfect aseară printre vedetele care au participat la Gala Met din New York. 

Umăr la umăr cu Kristen Stewart si Lily Rose Depp, Emma a pozat pe covorul roşu şi a socializat cu cele mai cunoscute vedete ale momentului. Presa internaţională o compară cu Posh Spice, iar jurnaliştii americani o adoră. Toate marile televiziuni au invitat-o în studio.

Emma Răducanu: A fost foarte drăguţ să vorbesc cu părinţii mei după ce am câştigat. Erau atât de fericiţi şi mândri de mine. Ei sunt cei mai aspri critici ai mei şi foarte greu de mulţumit. 

Dar i-am luat prin surprindere, de data asta. Nu au mai avut ce spune!

În atenţia marilor nume din industria modei şi luxului

Chipul frumos, corpul de zeiţă şi dezinvoltura în faţa camerelor au adus-o şi în atenţia marile nume din industria modei şi luxului. Emma a pozat deja in Vogue şi a semnat un contract cu Tiffanys. 

În finala US Open a purtat bijuterii de peste 27 mii de lire. Şi este doar începutul. Postările de pe reţelele de socializare strâng milioane de aprecieri. Mesajul adresat fanilor chinezi, într-o mandarină perfectă, a strâns 200 de milioane de vizualizări până ieri.

Emma Răducanu: Bună tuturor. Vreau să vă mulţumesc, sper că v-a plăcut meciul meu. Sunt foarte fericită acum că am câştigat. La revedere, vă iubesc! 

Nici limba română nu îi este străină. Coincidenţă sau nu, jucătoarele favorite ale tinerei sunt o fostă tenismenă din China şi Simona Halep. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Sport » Bunica Emmei Răducanu, declaraţii în premieră pentru Observator: N-am mai văzut-o de doi ani, dinainte de pandemie