Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cine e românca de la care Messi a primit medalia de campion mondial. Apariţie spectaculoasă pe podiumul de premiere

Argentina e noua campioană modială. Argentinienii au triumfat în Qatar şi şi-au trecut în palmares a treia Cupa Mondială din istorie după o finală epică împotriva Franţei.

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 15:19

Ceremonia de premiere a fost la nivelul finalei, oferind momente memorabile. De la mantia purtată de Messi, la gestul incalificabil al lui Martinez şi până la românca ce a ţinut în mână medaliile care au fost oferite campionilor mondiali.

Pe podiumul de premiere de pe Lusail s-a aflat şi o româncă. Acesta a ţinut trofeul Cupei Mondiale până când acesta a fost aşezat pe piedestalul de pe care i-a fost oferit lui Messi, apoi a fost cea care a înmânat medaliile ce au ajuns la campionii mondiali. Pentru ceremonia de premiere, compania Qatar Airways a apelat la serviciile mai multor stewardese, printre acestea numărându-se şi Adriana Paul.

Adriana Paul este stewardesă şi locuieşte de 5 ani în Orientul Mijlociu. Tânăra a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini de la ceremonia de premiere şi a ţinut să mulţumească organizatorilor pentru că i s-a oferit şansa de a lua parte la un astfel de moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Cine e românca de la care Messi a primit medalia de campion mondial. Apariţie spectaculoasă pe podiumul de premiere