Antena Meniu Search
x

Foto Costa Rica - Germania 2-4, la Cupa Mondială din Qatar. Ambele formaţii au fost eliminate din competiţie, după un meci istoric arbitrat de o brigadă de femei

Germania a învins Costa Rica, cu scor 4-2, într-un meci al grupei E de la Cupa Mondială din Qatar. Kai Harvetz a marcat o dublă, în minutele 73 şi 85. Ultimul gol al meciului a fost marcat, pentru Germania, de Niclas Füllkrug, în minutul 89. Costaricanii au marcat în minutele 58 şi 70. Totuşi, la aceste scoruri, nici nemţii şi nici costaricanii nu au reuşit să ajungă în optimile de finală ale competiţiei, după ce Japonia şi Spania şi-au asigurat primele două locuri în grupa E.

de Redactia Observator

la 01.12.2022, 22:57

În minutul 10, Germania a deschis scorul prin Gnabry. Costa Rica a revenit în minutul 58 şi a marcat prin Tejeda.

Juan Pablo Vargas din reprezentativa Costa Rica a executat superb şi a marcat din cădere în minutul 70, printre picioarele lui Neuer. 

Kai Harvetz a restabilit egalitatea în minutul 73. Jucătorul din reprezentativa Germaniei a reuşit dubla în minutul 85. Niclas Füllkrug a reuşit un ultim gol, pentru Germania, în minutul 89. 

Meciul a fost arbitrat de o brigadă de femei, cu Stephanie Frappart la centru. Este pentru prima dată în istoria Cupei Mondiale când o brigadă feminină arbitrează în competiţie. 

Pe acelaşi subiect

Echipele de start:

Costa Rica: Navas – Fuller Spence, Duarte, Waston Manley, Vargas, Oviedo – Aguilera, Borges, Tejeda, Campbell – Venegas

Germania: Neuer – Kimmich, Sule, Rudiger, Raum – Goretzka, Gundogan – Gnabry, Musiala, Sane – Muller

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Sport » Costa Rica - Germania 2-4, la Cupa Mondială din Qatar. Ambele formaţii au fost eliminate din competiţie, după un meci istoric arbitrat de o brigadă de femei