Antena Meniu Search
x

CSKA 1948 – FCSB, 26 iulie, 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! FCSB începe asaltul spre grupele Conference League

Meciul CSKA 1948 – FCSB va fi pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Vicecampioana României este gata să ia startul în noul sezon european. Roş-albaştrii se vor duela cu bulgarii pe stadionul Vasil Levski, în prima manşă din turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

de Redactia Observator

la 18.07.2023, 18:46

CSKA 1948 – FCSB, 26 iulie, 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! FCSB începe asaltul spre grupele Conference League
- Hepta

FCSB joacă primul meci european din 2023 în direct la Antena 1. Echipa antrenată de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii are ca obiectiv repetarea performanţei obţinute anul trecut, când s-a calificat în grupe. În conturile clubului ar intra astfel aproximativ 3 milioane de euro!

CSKA 1948 – FCSB, 26 iulie, 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

FCSB a început cu o victorie Liga 1. A învins-o pe FC U Craiova 1948, scor 3-1, şi se pregăteşte pentru derby-ul cu Dinamo. După ce îşi vor încerca forţele cu marea rivală, roş-albaştrii au confruntare „de foc” cu CSKA 1948. Echipa lui Gigi Becali este mare favorită în faţa reprezentantei Bulgariei şi caută să obţină o victorie spectaculoasă încă din tur. Disputa de acasă este programată pe 3 august şi va fi găzduită de stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti.

Trei echipe din România vor juca în turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Alături de FCSB mai sunt CFR Cluj şi Sepsi. Gruparea din Gruia are viaţă grea împotriva turcilor de la Adana Demirspor. Câştigătoarea Cupei şi a Supercupei României, Sepsi, se va lupta cu CSKA Sofia.

Pe acelaşi subiect

Cine este CSKA 1948 Sofia, adversara FCSB-ului

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi din al doilea tur preliminar din Conference League, astfel că roş-albaştrii vor întâlni un adversar mai slab cotat. CSKA 1948 Sofia a încheiat sezonul pe locul al treilea, în Bulgaria, sub campioana Ludogorets şi sub adversara locală, CSKA Sofia. De asemenea, viitoarea adversară a FCSB-ului a jucat şi finala Cupei Bulgariei, pierdută însă în faţa celor de la Ludogorets, scor 1-3.

Este de menţionat că CSKA 1948 Sofia este un club înfiinţat în 2016, de către un grup de suporteri. Suporterii au înfiinţat un nou cub, care a progresat foarte repede şi a ajuns în prima ligă în 2020. Fanii au fost nemulţumiţi de faptul că CSKA Sofia s-a unit cu cei de la Litex Lovech, după ce aceştia au falimentat.

Până în 2022, clubul avea o politică aparte, şi se baza doar pe jucători de origine bulgară, fapt care a fost pe placul suporterilor. De asemenea, mare parte dintre fani sunt de fapt fani care o susţineau în trecut pe CSKA Sofia, însă nu au mai fost de acord cu oficialii clubului respectiv. Valoarea lotului celor de la CSKA 1948 se ridică la peste 16 milioane de euro. Printr-o comparaţie, lotul FCSB-ului valorează peste 34 de milioane de euro.

Celelate echipe româneşte, Sepsi şi CFR Cluj, prezente şi ele în turul al doilea preliminar din Conference League, se vor duela cu CSKA Sofia, respectiv Adana Demirspor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » CSKA 1948 – FCSB, 26 iulie, 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! FCSB începe asaltul spre grupele Conference League