Antena Meniu Search
x

Video Suporterii Farul Constanţa abia şi-au stăpânit emoţiile după performanţa istorică. În ropote de aplauze, jucătorii ''Regelui'' au ridicat trofeul în Piaţa Ovidiu

Victoria echipei Farul a fost sărbătorită pentru a doua seară în Constanţa. Mii de suporteri s-au adunati în Piaţa Ovidiu, acolo unde s-au întâlnit cu jucătorii, dar şi cu antrenorul echipei lor preferate, Gică Hagi. În ropote de aplauze şi fredonând imnul Farului, jucătorii au înălţat trofeul în faţa fanilor, care cu greu şi-au stăpânit bucuria. 

de Redactia Observator

la 23.05.2023, 07:56

Vezi și

Jucătorii echipei de aur de la malul mării au traversat oraşul într-un autocar descoperit, cu sute de suporteri îmbrăcaţi în alb albastru în urma lor. S-au reunit în Piaţa Ovidiu şi cu alţi fani, care au dat startul distracţiei.

"Ai urmărit meciul aseară?

Păi cu sufletul la gură, 2-0, iar la final 3-2. Ne-am bucurat la final. E unic. E prima dată când avem asta în oraş, aici.'' 

Jucătorii au înălţat trofeul în faţa fanilor, care cu greu şi-au stăpânit bucuria

Pe acelaşi subiect

Sărbătoarea a început cu imnul Farului, interpretat de trupa 3 SUD EST, iar apoi jucătorii au urcat pe scenă în ropote de aplauze. 

"Cum a fost aseară, cum aţi urmărit meciul?

Cu foarte multe emoţii, de pe stadion. Am susţinut echipa cât de tare am putut, de-aia nici vocea nu mă mai ajută foarte mult.'' 

Nelipsiţi de la eveniment, antrenorul echipei Gheorghe Hagi, dar şi Gică Popescu au retrăit emoţiile victoriei. 

Denis Alibec: Suntem foarte bucuroşi, vă daţi seama, ne bucurăm că a venit atâta lume alături de noi şi sperăm ca în viitor să îi facem mereu fericiţi.   

Gheorghe Popescu, președinte Farul Constanța: A fost un an greu, un an pe care l-am condus de la început, până la final. Aseară, deznodământul a fost în urma unui meci incredibil. Noi ştiam că avem o echipă valoroasă din punct de vedere sportiv. 

Farul Constanţa a reuşit duminică seară o performanţa istorică. A devenit campioana României după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-2.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Suporterii Farul Constanţa abia şi-au stăpânit emoţiile după performanţa istorică. În ropote de aplauze, jucătorii ''Regelui'' au ridicat trofeul în Piaţa Ovidiu