Antena Meniu Search
x

CSM Bucureşti pierde puncte importante în Liga Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti, vicecampioana României la handbal feminin, a pierdut, duminică, scor 21-25, meciul cu Esbjerg, de pe teren propriu, din etapa a cincea a primei faze a grupelor din Liga Campionilor.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.11.2019, 18:58

CSM Bucureşti avea nevoie de puncte în meciul cu Esbjerg
Cristina Neagu a marcat doar trei goluri duminică, fiind departe de forma ideală - Facebook CSM Bucureşti

CSM Bucureşti, vicecampioana României la handbal feminin, a pierdut, duminică, scor 21-25, meciul cu Esbjerg, de pe teren propriu, din etapa a cincea a primei faze a grupelor din Liga Campionilor.

Formaţia noastră avea deja asigurată calificarea în Main Round, însă avea nevoie de o victorie cu Esbjerg în condiţiile în care punctele din meciurile directe se reportează pentru a doua fază a grupelor.

În ciuda revenirii pe teren a Cristinei Neagu, de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, Esbjerg a fost o nucă prea tare pentru vicecampioana României.

CSM a fost în permanenţă în dezavantaj, adversara având chiar şi cinci goluri avans, 11-6, înainte de a intra cu 13-12 la pauză, la cabine.

Repriza a doua s-a disputat după acelaşi scenariu. Mai mult, Esbjerg nu a mai cedat iniţiativa pe final şi s-a impus, cu 25-21, la capătul unui meci pe care l-a controlat în totalitate.

De la echipa noastră s-au remarcat Omoregie, cinci goluri, şi Cvijic, patru goluri, în timp ce golgetera lui Esbjerg a fost Breistol, cu şapte reuşite.

Rostov, CSM Bucureşti şi Esbjerg merg din Grupa B în Main Round, ele urmând să înfrunte alte trei echipe venite din Grupa A, foarte probabil Metz, Kristiansand şi Ferencvaros.

Cum rezultatele înregistrate între echipe se reportează pentru faza a doua a grupelor, CSM Bucureşti are asigurate trei puncte din trei meciuri jucate până acum (21-25 şi 24-22 cu Esbjerg şi 23-23 cu Rostov), vicecampioana României urmând să încheie prima fază a grupelor cu un meci tare, în deplasare, în Rusia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » CSM Bucureşti pierde puncte importante în Liga Campionilor la handbal feminin