Antena Meniu Search
x

Video Cum şi-a recuperat tenismenul Andy Murray verigheta şi tenişii furaţi în California

Final fericit pentru tenismenul Andy Murray. Fanii săi l-au ajutat să-şi recupereze verigheta şi tenişii furaţi în California. A ajuns în situaţia asta din cauza unui obicei pe care îl are înainte de fiecare meci sau antrenament. Obişnuieşte să îşi lege verigheta de şireturile de la încălţăminte, ca să nu-l incomodeze pe deget. Doar că ultima oară sportivul şi-a lăsat pantofii sub maşină şi peste noapte au dispărut.  

De Redactia Observator la 08.10.2021, 15:33
Vezi și

Într-un mesaj video postat pe Instagram, Andy Murray le-a mulţumit celor care l-au ajutat să îşi recupereze tenişii şi verigheta pe care şi-o legase de ei.

"Vă vine să credeţi, verigheta şi pantofii s-au întors acasă! Miros oribil, încă, dar sunt din nou în lumea bună!", a scris scoţianul, pe reţelele de socializare.

Într-un videoclip însoţitor, Murray a spus: "Vreau doar să transmit un mesaj rapid pentru a mulşumi entru toate mesajele şi, de asemenea, tuturor celor care au distribui povestea despre pantofi şi verighetă. A trebuit să dau câteva telefoane astăzi şi să vorbesc cu personalul de securitate al hotelului şi am o mică actualizare pentru toată lumea... Vă vine să credeţi?”

Murray a mirosit unul dintre pantofii săi, înainte de a adăuga cu o grimasă: "Încă put, dar pantofii s-au întors, verigheta s-a întors şi m-am întors şi eu în lumea bună!"

Pe acelaşi subiect

Totul a început când campionul de mare şlem aflat în California pentru turneul Indian Wells a vrut să-şi aerisească tenişii. Cum nu avea balcon la camera de hotel, şi-a lăsat tenişii sub maşină, în parcarea hotelului. Abia a doua zi a realizat ce greşeală a făcut.

Andy Murray, tenisemn: Mă pregăteam de antrenament, când medicul meu m-a întrebat: "Unde îţi e verigheta?" Şi atunci mi-am dat seama. Eu îmi leg verigheta de tenişi când joc pentru că nu pot juca atunci când o am la mână. Deci da, şi verigheta a fost furată. Să nu mai spun că am încurcat-o acasă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

Cu gândul că-l aşteaptă soţia acasă, după ce va încheia meciurile din turneu, britanicul şi-a rugat fanii să-l ajute să-şi recupereze verigheta. Dacă mulţi dintre suporteri l-au compătimit, pentru alţii păţania a fost pretext de amuzament pe reţelele sociale. Mai mult, l-au avertizat atunci că dacă nu se va întoarce acasă cu verigheta pe deget, va dormi cu câinele.  Andy Murray s-a căsătorit în aprilie 2015 şi de atunci are obiceiul de a-şi lega verigheta de şireturi în timpul meciurilor sau antrenamentelor. 

Cum a rămas Andy Murray fără verighetă peste noapte

Tenismenul britanic Andy Murray a făcut un apel în social media pentru a fi ajutat să îşi recupereze verigheta, după ce pantofii de tenis i-au fost luaţi de unde îi lăsase peste noapte.

“Ştiu, sunt un idiot şi privind în urmă pare o idee foarte proastă, însă am nevoie de ajutor”, a notat Murray pe Instagram, ataşând un filmuleţ în care explică situaţia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

“Aseară, după cină aici la Indian Wells m-am întors la maşină pentru a reveni la hotel şi maşina nu mirosea grozav. Practic mi-am lăsat acolo pantofii de tenis, au fost 39 de grade, astfel că pantofii erau destul de uzi, transpiraţi, mirositori... Am decis, când m-am întors la hotel, că încălţămintea trebuie să stea la aer, trebuie să se usuce, nu am balcon la cameră şi nu am vrut să îi las în cameră, ca să nu miroasă urât, aşa că m-am gândit să las pantofii sub maşină ca să se aerisească şi să se usuce peste noapte. Dimineaţa, când am mers la maşină, pantofii nu mai erau. Aşa că a trebuit să merg la un magazin ca să îmi iau altă încălţăminte, o marcă diferită faţă de ce port de obicei, ceea ce nu este sfârşitul lumii, dar nu este ideal. Mă pregăteam pentru antrenament, iar fizioterapeutul m-a întrebat: ‘Unde îţi este verigheta?’. Şi am reacţionat: ‘O, nu!’. Eu practic îmi leg inelul de pantofii de tenis când joc. Aşa că mi-a fost furată şi verigheta. Dacă cineva poate distribui acest mesaj sau are idee unde ar putea să fie ar fi de mare ajutor, ca să încerc să le recuperez. Aş aprecia mult. Mulţumesc”, a spus Andy Murray, potrivit news.ro.

Britanicul participă în această perioadă la turneul de la Indian Wells, la care îl va întâlni în primul tur pe francezul Adrian Mannarino.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Cum şi-a recuperat tenismenul Andy Murray verigheta şi tenişii furaţi în California

Breaking News

Val de aer polar peste România. De luni, vremea se schimă radical în toată țara. Prognoza meteo până...

Val de aer polar peste România. De luni, vremea se schimă radical în toată țara. Prognoza meteo până în 9 ianuarie