Antena Meniu Search
x

Dezvăluire șocantă despre Jurgen Klopp: ”M-a insultat tot drumul. Am îndurat multe”

Stephan Kuhnert, antrenor cu portarii la Mainz și fost coleg cu Jurgen Klopp, a povestit un episod de pe vremea când cei doi lucrau la echipa din Bundesliga.

de Daniel Samoilă

la 27.03.2020, 15:07

Jurgen Klopp, Liverpool
Dezvăluire șocantă despre Jurgen Klopp: ”M-a insultat tot drumul. Am îndurat multe” - DPA Images / Peter Byrne via hepta
  • Stephan Kuhnert a povestit un episod cu Jurgen Klopp
  • Cei doi au fost colegi la Mainz, prima echipă din cariera de antrenor a lui Klopp
  • Kuhnert este în prezent antrenor cu portarii la Mainz

Stephan Kuhnert, antrenor cu portarii la Mainz și fost coleg cu Jurgen Klopp, a povestit un episod de pe vremea când cei doi lucrau la echipa din Bundesliga.

Pentru Klopp, Mainz a fost prima experiență din carieră, iar Kuhnert a făcut parte din staff-ul tehnicianului german. Antrenorul cu portarii le-a relatat celor de la Goal.com relația sa cu Jurgen și ce fel de persoană este.

Stephan Kuhnert, fost coleg cu Klopp: ”Am avut o conexiune specială”

"Am avut o conexiune specială cu el pentru că am şi jucat împreună. Nimeni nu se poate potrivi cu el din punct de vedere al emoţiilor puternice pe care le are, dar eu am fost pe aceeaşi lungime de undă cu el.

Pe acelaşi subiect

Chiar şi al douăzecilea om din echipă e mereu pregătit să intre. Niciodată nu auzit spunându-se ceva rău despre el. Klopp este un om al oamenilor - marea lui putere este să gestioneze relaţiile interumane", a spus Kuhnert pentru Goal.com.

Stephan Kuhnert: ”M-a înjurat tot drumul. Am îndurat multe”

Stephan Kuhnert a mai povestit, de asemenea, o întâmplare amuzantă ce l-a avut în prim-plan și pe Jurgen Klopp.

"Ne-am hotărât să mergem la Scutzenfest (n.r. un festival german), undeva în zonă, într-o zi din cantonament, când eram liberi. Ne-am urcat pe biciclete şi am mers la nesfârşit prin necunoscut. Era aproape întuneric atunci când, în sfârşit, am ajuns.

La intrarea în sat am văzut un semn uriaş care anunţa că data evenimentului era abia peste o săptămână. Nu ştiu ce s-a întâmplat, am greşit. Oricum, a trebuit să pedalăm tot drumul înapoi şi m-a înjurat (n.r. Klopp) tot drumul. Am îndurat multe, dar am meritat", a concluzionat Kuhnert.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Dezvăluire șocantă despre Jurgen Klopp: ”M-a insultat tot drumul. Am îndurat multe”