Antena Meniu Search
x

Liverpool, video emoționant pentru oamenii care luptă contra Covid-19

Liverpool a creat un video special în care Jurgen Klopp și jucătorii transmit mesaje de mulțumire celor care sunt implicați în lupta contra Covid-19.

de Daniel Samoilă

la 27.03.2020, 11:06

Jurgen Klopp, Liverpool
Liverpool, video emoționant pentru oamenii care luptă contra Covid-19. Mesajul lui Jurgen Klopp și al jucătorilor - DPA Images / Nick Potts via hepta
  • Liverpool a creat un video special în semn de mulțumire pentru cei care luptă contra Covid-19
  • Jurgen Klopp, printre cei care au vorbit în clip
  • Vedetele lui Liverpool, mesaj special pentru medici

Liverpool a creat un video special în care Jurgen Klopp și jucătorii transmit mesaje de mulțumire celor care sunt implicați în lupta contra Covid-19.

"Salut! Atât eu, cât și întreg staff-ul dar și jucătorii de la Liverpool am dori să profităm de această oportunitate pentru a transmite un mesaj prin care să mulțumim tuturor oamenilor incredibili care lucrează în sistemul medical. Este de necrezut ce faceți și în numele tuturor celor de la FC Liverpool aș vrea să vă mulțumesc", a spus Klopp.

Vedetele lui Liverpool, mesaj special pentru oamenii ce luptă contra Covid-19

Pe lângă Jurgen Klopp, și vedetele lui Liverpool, în frunte cu Mohamed Salah, Roberto Firmino sau Sadio Mane au avut de transmis un mesaj special pentru medicii ce luptă împotriva coronavirusului.

Pe acelaşi subiect

Roberto Firmino:"Pentru toată munca pe care o faceți, suntem foarte recunoscători."

Mohamed Salah:"Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru eforturile voastre. Apreciem cu toții cum ne ajutați și ce faceți pentru noi."

Sadio Mane: "Apreciem mult tot ce faceți. Vă mulțumim foarte mult."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Liverpool, video emoționant pentru oamenii care luptă contra Covid-19