Antena Meniu Search
x

Tatăl lui Erling Haaland a dezvăluit de ce a fiul său refuzat-o pe Manchester United

Alf Inge Haaland, tatăl lui Erling, jucătorul lui Dortmund, a dezvăluit că fiul său nu era apreciat de toată lumea la Manchester United.

de Daniel Samoilă

la 27.03.2020, 12:43

Erling Haaland, Dortmund
Tatăl lui Erling Haaland a dezvăluit de ce a fiul său refuzat-o pe Manchester United înainte de a semna cu Dortmund - DPA Images / David Inderlied via hepta
  • Alf Inge Haaland, tatăl lui Erling, a dezvăluit de ce fiul său a refuzat-o pe United
  • Alf Inge spune că Erling nu era apreciat de toată lumea la United
  • Erling Haaland, impresionant la Dortmund

Alf Inge Haaland, tatăl lui Erling, jucătorul lui Dortmund, a dezvăluit că fiul său nu era apreciat de toată lumea la Manchester United.

Erling îl cunoștea foarte bine pe Ole Gunnar Solsjkaer, cu care lucrase la Molde, dar nu a fost dorit de conducătorii lui United.

Alf Inge Haaland: ”A contat să meargă la un club unde l-a dorit toată lumea”

"Nu știi niciodată ce s-ar fi întâmplat dacă făcea altă alegere. Putea fi bine, sau nu, nu vom ști niciodată. Dar el este fericit acum la Dortmund. 

Pe acelaşi subiect

Cred că a contat să meargă la un club unde l-a dorit toată lumea, nu doar antrenorul. Este foarte important lucrul acesta, dar și proiectul de la club și cum a evoluat în ultimii 5 ani. Pentru că nu poți alege echipa doar după antrenor pentru că acesta poate fi demis în orice clipă”, a spus tatăl lui Haaland pentru o televiziune din Norvegia.

Erling Haaland, impresionant la Dortmund

Erling Haaland a avut un debut senzațional la Dortmund, atunci când a marcat trei goluri venind de pe bancă în meciul cu Augsburg.

Haaland a continuat să aibă o formă bună până la întreruperea Bundesligii, contabilizând până acum 11 goluri în 12 meciuri pentru Borussia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Tatăl lui Erling Haaland a dezvăluit de ce a fiul său refuzat-o pe Manchester United