Antena Meniu Search
x

Emma Răducanu a încheiat colaborarea cu antrenorul său, la scurt timp după titlul US Open. "Am nevoie de cineva cu experienţă la nivel înalt"

Jucătoarea de tenis Emma Raducanu s-a despărţit de antrenorul care a îndrumat-o către un prim titlu major, cel de la US Open. "Am nevoie cu adevărat de cineva care a avut experienţa WTA Tour la acel nivel înalt", a declarat sportiva.

De Redactia Observator la 24.09.2021, 21:51
Emma Răducanu şi fostul său antrenor, Andrew Richardson
Emma Răducanu şi fostul său antrenor, Andrew Richardson - Profimedia

Despărţire în lumea tenisului: Emma Răducanu a încheiat colaborarea cu antrenorul său, la doar câteva săptămâni după ce a cucerit primul trofeu major din carieră, la US Open. Andrew Richardson a fost angajat pentru turneele de vară din Statele Unite, care s-au încheiat cu victoria tinerei la New York, relatează news.ro.

Emma Răducanu: Am nevoie de cineva care a avut experienţa WTA Tour la nivel înalt

"În acest stadiu al carierei mele am nevoie cu adevărat de cineva care a avut experienţa WTA Tour la acel nivel înalt. Mai ales acum, pentru că sunt atât de nouă în asta, cred că am nevoie de cineva care să mă ghideze şi care a trecut deja prin asta. Niciodată nu visasem să câştig US Open şi acum sunt pe locul 22 în lume, ceea ce este fabulos”, a declarat sportiva.

Momentan, potrivit declaraţiilor oferite presei, Emma Răducanu nu ştie cine îi va fi viitorul antrenor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Emma Răducanu a încheiat colaborarea cu antrenorul său, la scurt timp după titlul US Open. "Am nevoie de cineva cu experienţă la nivel înalt"

Breaking News

Val de aer polar peste România. De luni, vremea se schimă radical în toată țara. Prognoza meteo până...

Val de aer polar peste România. De luni, vremea se schimă radical în toată țara. Prognoza meteo până în 9 ianuarie