Antena Meniu Search
x

Femeia care l-a acuzat pe Christian Horner de comportament nepotrivit va face apel la decizia Red Bull de a-i respinge plângerea

Femeia care a făcut acuzaţii despre comportamentul lui Christian Horner va face apel la decizia Red Bull de a-i respinge plângerea, relatează BBC, citat de news.ro. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 12:50

Femeia care l-a acuzat pe Christian Horner de comportament nepotrivit va face apel la decizia Red Bull de a-i respinge plângerea
- Profimedia

Femeia, pe care Red Bull a suspendat-o săptămâna trecută din funcţie, l-a acuzat pe directorul echipei de comportament inadecvat şi de control. Ea va cere celor de la Red Bull să îşi reconsidere decizia, care a fost luată după o investigaţie efectuată de un avocat. Horner, în vârstă de 50 de ani, a negat întotdeauna acuzaţiile care i se aduc.

Acuzaţiile la adresa lui Horner au ieşit la iveală la începutul lunii februarie

Acuzaţiile la adresa lui Horner au ieşit la iveală la începutul lunii februarie, dar ancheta privind comportamentul său a început cu aproape o lună înainte. Red Bull a numit un avocat extern pentru a investiga afirmaţiile. După ce raportul acestuia a fost prezentat consiliului de administraţie al companiei, acesta a decis să respingă plângerea.

Horner a declarat că este "timpul să tragem linie" în această controversă, pe fondul speculaţiilor continue privind independenţa anchetei şi motivele pentru care Red Bull a luat această decizie. Decizia reclamantului de a riposta la acţiunile Red Bull este un indiciu în plus că această controversă va continua pentru o perioadă de timp.

Pe acelaşi subiect

În cazul în care Red Bull respinge din nou cazul femeii, aceasta are opţiunea de a acţiona în justiţie atât împotriva Red Bull, cât şi împotriva lui Horner. Red Bull a refuzat să ofere mai multe detalii despre caz, invocând confidenţialitatea, şi a declarat că "nu poate comenta" motivele pentru care femeia a fost suspendată.

Puteţi urmări cursele pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Femeia care l-a acuzat pe Christian Horner de comportament nepotrivit va face apel la decizia Red Bull de a-i respinge plângerea