Antena Meniu Search
x

Video Christian Horner, directorul RedBull, alături de soţie la MP al Bahrainului. Verstappen a câştigat prima cursă a sezonului, transmisă de Antena 1

Prima cursă de Formula 1 a anului a stârnit un enorm interes nu doar pentru a vedea care sunt cei mai rapizi piloţi. Şi directorul echipei Red Bull Racing a fost urmărit peste tot, după ce a fost în centrul unui scandal uriaş. O angajată l-a acuzat de comportament indecent, dar o anchetă internă a decis că este nevinovat. Ca să îşi arate sprijinul, soţia sa, Geri Halliwell, l-a însoţit în Bahrain, lucru pe care îl face foarte rar, mai ales atât de departe de casă. Fosta vedetă Spice Girls l-a ţinut strâns de mână şi l-a însoţit în zona circuitului.

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 20:40

Vezi și

Marele Premiu al Bahrainului a fost câştigat fără emoţii de Max Verstappen. Pilotul lui RedBull a condus cursa de la început până la final. Colegul său Perez a terminat pe locul 2, iar Sainz de la Ferrari a terminat pe locul 3. Sergio Perez, coechipierul lui Verstappen de la Red Bull, a încheiat cursa pe locul al doilea, la o distanţă considerabilă de pilotul olandez.

Podiumul a fost completat de Carlos Sainz, pilotul celor de la Ferrari. Charles Leclerc, cel care a plecat al doilea din cursa de la Sakhir, a trecut linia de sosire al patrulea. De asemenea, Max Verstappen a obţinut şi punctul bonus pentru cel mai rapid tur în prima cursă a sezonului.

Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Christian Horner, directorul RedBull, alături de soţie la MP al Bahrainului. Verstappen a câştigat prima cursă a sezonului, transmisă de Antena 1