Antena Meniu Search
x

Formula 1. Verstappen şi Perez pot doborî un record stabilit de Michael Schumacher

Max Verstappen şi Sergio Perez, cei doi piloţi ai Red Bull, sunt aproape de a stabili un nou record în Formula 1. Dacă acest lucru se va întâmpla, va fi doborâtă o bornă ridicată de Michael Schumacher şi Rubens Barrichelo. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 06.06.2024 , 16:31

Formula 1. Verstappen şi Perez pot doborî un record stabilit de Michael Schumacher
- Profimedia

Red Bull a anunţat că Sergio Perez a semnat un nou contract şi va rămâne la echipă cel puţin până în 2026. Puţin mai complicată este situaţia lui Max Verstappen, care nu este sigur că va mai rămâne la Red Bull şi pentru sezonul următor, date fiind problemele financiare cu care se confruntă echipa. Dacă totuşi Verstappen va rămâne, atunci cei doi vor pilota împreuna până la finalul sezonului 2026, ceea ce înseamnă că vor ajunge la 138 de curse.

O cifră absolut uriaşă pentru o lume în continuă mişcare, aşa cum este lumea "Marelui Circ". În prezent, recordul din acest punct de vedere este deţinut de Michael Schumacher şi Rubens Barrichelo, cei doi pilotând pentru Ferrari în 104 curse.

Puteţi urmări sezonul de Formula 1, Formula 2 și Formula 3 pe link-urile de mai jos:

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiți să luaţi algocalmin?
Observator » Sport » Formula 1. Verstappen şi Perez pot doborî un record stabilit de Michael Schumacher