Antena Meniu Search
x

Formula 1. Sergio Perez va concura pentru Red Bull până în 2026: "O provocare pe care o iubesc"

Mexicanul Sergio Perez va concura pentru Red Bull până în 2026, după ce a semnat o prelungire de doi ani a contractului său, a anunțat marți campioana din Formula 1. Perez, în vârstă de 34 de ani, a terminat pe locul doi la general după coechipierul său Max Verstappen, în sezonul trecut. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 04.06.2024 , 22:35

Checo a terminat pe locul doi la general sezonul trecut - Profimedia

În prezent Perez se află pe locul cinci după opt curse. Anunțul făcut înaintea Marelui Premiu al Canadei de la Montreal din acest weekend a clarificat speculațiile privind partenerul lui Verstappen anul viitor.

De asemenea, a pus capăt speranțelor australianului Daniel Ricciardo de a reveni la echipă, după ce acesta a revenit la echipa soră RB, și a mai închis o ușă pentru Carlos Sainz de la Ferrari, care caută un loc pentru sezonul 2025. Perez, care s-a alăturat echipei la sfârșitul anului 2020, a declarat că a concura pentru Red Bull a fost „o provocare ca nicio alta" atât pe pistă, cât și în afara ei.

„Sunt foarte fericit să îmi angajez viitorul la această echipă grozavă. Sunt încântat să rămân aici pentru a continua călătoria noastră împreună și pentru a contribui la marea istorie a acestei echipe pentru încă doi ani. A face parte din echipă este o provocare imensă, pe care o iubesc. Avem o mare provocare în acest an și am încredere deplină în întreaga echipă că viitorul este luminos aici și sunt încântat să fac parte din el", a mărturisit Checo. 

Articolul continuă după reclamă

Nou parteneriat cu Ford

Pe acelaşi subiect

Regulile de funcționare a motoarelor din Formula 1 se vor schimba în 2026, Red Bull urmând să își construiască propriul grup motopropulsor și să înceapă un nou parteneriat cu Ford.

„Acum este un moment important pentru a confirma linia noastră pentru 2025 și suntem foarte încântați să continuăm să lucrăm împreună cu Checo", a declarat șeful echipei, Christian Horner, care a subliniat importanța continuității și a stabilității. Perez, câștigător a șase curse în cariera sa în F1, a terminat până acum de trei ori pe locul doi în acest sezon și pe locul trei în China. El a abandonat în ultima cursă de la Monaco.

Puteţi urmări sezonul de Formula 1, Formula 2 și Formula 3 pe link-urile de mai jos:

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Sport » Formula 1. Sergio Perez va concura pentru Red Bull până în 2026: "O provocare pe care o iubesc"