Antena Meniu Search
x

Sergio Perez continuă încă doi ani la Red Bull Racing: "O provocare imensă şi una pe care o iubesc'"

Pilotul mexican Sergio Perez a semnat un nou contract, pe doi ani, până la finele sezonului 2026, cu campioana mondială la constructori şi piloţi din Formula 1, a anunţat Red Bull într-un comunicat. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 05.06.2024 , 10:45

pilotul de Formula 1 Sergio Perez
Sergio Perez continuă încă doi ani la Red Bull Racing: "O provocare imensă şi una pe care o iubesc'" - Profimedia Images

Perez, 34 ani, s-a clasat al doilea sezonul trecut de Formula 1, după coechipierul său Max Verstappen, dar în campania actuală ocupă locul cinci după opt curse.

Anunţul făcut de Red Bull înainte de Marele Premiu a Canadei de la Montreal, din acest weekend, pune capăt speculaţiilor privind viitorul coleg al lui Verstappen în următoarele sezoane. În acelaşi timp pune capăt speranţelor australianului Daniel Ricciardo de a reveni la Red Bull, dar închide şi uşa spaniolului Carlos Sainz Jr, care caută un volan pentru 2025, după ce va părăsi Ferrari.

Perez, care apără culorile lui Red Bull de la finele sezonului 2020, a spus că a pilota pentru echipa austriacă a fost o provocare atât pe pistă cât şi în afara ei: ''Sunt foarte fericit să-mi dedic viitorul acestei echipe grozave. Sunt încântat să stau aici pentru a continua călătoria noastră împreună şi să contribuie la această echipă de istorie mare pentru încă doi ani. A face parte din echipă este o provocare imensă şi una pe care o iubesc''.

Articolul continuă după reclamă

Regulile motoarelor din Formula 1 se schimbă în 2026

Pe acelaşi subiect

Regulile motoarelor din Formula One se schimbă în 2026, iar Red Bull îşi construieşte propriul sistem de propulsie într-un parteneriat nou cu Ford.

Anul trecut, Red Bull s-a bucurat de cel mai dominant sezon din istoria sportului, câştigând 21 din cele 22 de curse, cu Verstappen triumfător în 19.

Campionul mondial a câştigat până acum cinci curse în acest an, dar Red Bull a fost implicată într-o controversă din cauza şefului său Christian Horner, care însă a fost exonerat de acuzaţiile aduse de un angajat de sex feminin.

Horner s-a confruntat, de asemenea, cu opoziţia tatălui lui Max, Jos Verstappen, care a declarat în martie că Red Bull va ''exploda'' dacă acesta rămâne şef, în timp ce au apărut şi păreri contrare printre acţionarii echipei.

Perez, câştigătorul a şase curse în cariera sa de F1, a terminat până acum pe locul al doilea de trei ori în acest sezon şi pe locul trei în China. A abandonat în ultima cursă din Monaco, după o coliziune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Sport » Sergio Perez continuă încă doi ani la Red Bull Racing: "O provocare imensă şi una pe care o iubesc'"