Antena Meniu Search
x

Ionuț Radu, blocat într-un spital din Italia din cauza pandemiei: ”Nu are voie să iasă!” Cine îi aduce mâncare

George Pușcaș a vorbit despre situația în care se află bunul său prieten, Ionuț Radu. Portarul celor de la Parma este izolat în hotel din Italia și respectă restricțiile dure impuse de autorități în plină pandemie de coronavirus.

de Valentin Pîrcălabu

la 27.03.2020, 14:17

Ionuț Radu nu are voie să iasă din hotel
Ionuț Radu este izolat în Italia - Profimedia
  • Ionuț Radu se află în izolare în Italia
  • George Pușcaș evoluează la Reading
  • Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter la Parma

George Pușcaș a vorbit despre situația în care se află bunul său prieten, Ionuț Radu. Portarul celor de la Parma este izolat în hotel din Italia și respectă restricțiile dure impuse de autorități în plină pandemie de coronavirus.

George Pușcaș și Ionuț Radu au fost liderii naționalei U21 a României, care a ajuns până în semifinalele Campionatului European de tineret din 2019.

George Pușcaș, despre Ionuț Radu: ”El este închis la hotel”

"El este închis la hotel. Îl ajută clubul cu mâncarea, cu condițiile antrenamentului, cu tot ce e nevoie. Pe planul ăsta ei stau bine, chiar mi-a zis că e ok, se antrenează, doar că stă închis. Fiind și singur, nu are alte posibilități.

Pe acelaşi subiect

E altceva să faci carantina cu familia, decât să stai închis la hotel. Trece timpul mai greu, dar nu ne rămâne decât să așteptăm. El chiar nu are voie să iasă. Clubul îi aduce la hotel tot ce își comandă", a spus George Pușcaș, care evoluează la Reading, la Digi Sport.

Primul mesaj al lui Ionuţ Radu, după izbucnirea epidemiei de coronavirus în Italia

Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter MIlano la Parma în această iarnă. 

Este o situație complicată la care, cu siguranță, nimeni nu se aștepta și pentru care ar trebui să fim dispuși să facem anumite ”sacrificii”. Totuși, ar trebui să fim capabili să vedem și partea 'bună' a lucrurilor.

Când toate vor reveni la locul lor, vom prețui orice lucru minor la un alt nivel, natura, relațiile interumane, mersul la restaurant, la fotbal cu băieții sau la shopping cu fetele... ”, a scris Ionuț Radu pe contul său de Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Ionuț Radu, blocat într-un spital din Italia din cauza pandemiei: ”Nu are voie să iasă!” Cine îi aduce mâncare