Meniu
Search
x

Jucătorul echipei Juventus, Paul Pogba, plasat sub protecţia poliţiei. 4 persoane, între care fratele său, arestate pentru şantaj, extorcare și vrăjitorie

Jucătorul echipei Juventus, Paul Pogba, a fost plasat sub protecţia poliţiei, atât în Franţa, cât şi în Italia. Potrivit Le Parisien, şi mama jucătorului beneficiază de protecţia forţelor de ordine. Decizia a fost luată după tentativele de extorcare a căror ţintă a fost jucătorul.

De Redactia Observator la 19.09.2022, 10:59

Sâmbătă, fratele lui Paul, Mathias, a fost pus sub acuzare şi plasat în arest preventiv, în cadrul anchetei. Alţi patru suspecţi cu vârsta cuprinsă între 27 şi 36 de ani au fost, de asemenea, inculpaţi şi închişi în acest caz.

Paul Pogba își acuză fratele de extorcare şi șantaj 

La 27 august, fratele lui Paul Pogba, Mathias a publicat un videoclip în care promitea dezvăluri despre fratele său, actualul jucător al lui Juventus Torino. Una din dezvăluiri ar fi că Paul Pogba ar fi mers la un vrăjitor african şi i-ar fi cerut acestuia să se roage pentru accidentarea colegului său de la naţională Kylian Mbappe. Scandalul a izbucnit după ce vedeta lui Juventus l-a concediat pe unul dintre aşa zişii prieteni, care ar fi furat 200 de mii de euro de pe un card. Mama celor doi fotbalişti este de partea fiului mai mic.

Paul Pogba a declarat la prima audiere că a fost atras într-o capcană de prieteni din copilărie, ajutaţi de două persoane mascate şi înarmate. Aceştia l-au acuzat că nu i-a ajutat pe plan financiar şi i-ar fi pretins suma de 13 milioane de euro. Pogba susţine că ar fi plătit 100.000 de euro şi că l-ar fi recunoscut printre atacatori pe fratele său mai mare, Mathias, potrivit news.ro. Ulterior Paul a spus, în faţa anchetatorilor, că este posibil ca Mathias să fi fost ”pus sub presiune” de persoanele care doreau să îi ceară sume de bani.

”Mathias Pogba s-a prezentat, miercuri, singur la poliţie şi a fost plasat în arest”, a declarat o sursă judiciară apropiată de anchetatorii dosarului, declaraţie preluată de AFP. Aceeaşi sursă a precizat că unul din cei patru suspecţi audiaţi a fost arestat marţi, iar ceilalţi trei miercuri.Toate aceste arestări au fost dispuse în cadrul anchetei deschise în data de 2 septembrie, la Paris, anchetă ale cărei capete de acuzare sunt tentativă de răpire, ameninţare cu arma, asociere într-o organizaţie criminală, vrăjitorie şi extorcare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Jucătorul echipei Juventus, Paul Pogba, plasat sub protecţia poliţiei. 4 persoane, între care fratele său, arestate pentru şantaj, extorcare și vrăjitorie