Antena Meniu Search
x

Foto Lionel Messi şi Luis Suarez au adus o nouă victorie pentru Inter Miami, în sferturile de finală ale Cupei Campionilor CONCACAF

Argentinianul Lionel Messi şi uruguayanul Luis Suarez, ambii cu câte un gol şi un assist, au condus-o miercuri pe Inter Miami în sferturile de finală ale Cupei Campionilor CONCACAF, graţie victoriei cu scorul de 3-1 obţinută pe teren propriu în faţa formaţiei Nashville SC, informează EFE, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 14.03.2024, 14:39

Suarez a deschis scorul în minutul 8, din pasa lui Messi, căpitanul lui Inter Miami, care a dublat avantajul gazdelor în minutul 23. Suarez a oferit apoi pasa decisivă la golul al treilea al grupării din Florida, marcat în minutul 63 de finlandezul Robert Taylor, cel care l-a înlocuit pe Messi în repriza secundă (49).

Nashville a redus din handicap în timpul adiţional, prin englezul Sam Surridge (90+3). În meciul tur, scorul a fost egal, 2-2.

Lionel Messi a marcat cinci goluri pentru Inter Miami, de la debutul sezonului

Lionel Messi a marcat cinci goluri în cinci partide disputate de la debutul acestui an pentru Inter Miami, în timp ce "El Pistolero" Suarez a ajuns la patru reuşite în şase partide.

Inter Miami va înfrunta în faza următoare a competiţiei câştigătoarea partidei dintre echipa mexicană Monterrey şi formaţia americană Cincinnati FC, programată joi. În tur, mexicanii s-au impus cu 1-0 în Ohio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Lionel Messi şi Luis Suarez au adus o nouă victorie pentru Inter Miami, în sferturile de finală ale Cupei Campionilor CONCACAF