Antena Meniu Search
x

Mark Selby – Shaun Murphy, la AntenaPLAY, în sferturile de la Tour Championship. Selby s-a impus în fața adversarului și intră în finală cu Kyren Wilson

Mark Selby – Shaun Murphy a fost LIVE pe AntenaPLAY. Cei doi s-au întâlnit în semifinalele Tour Championship. După un meci dramatic, Shaun Murphy este în finală, după ce s-a impus decisiv în faţa lui Mark Selby, scor 10-9.

de Redactia Observator

la 02.04.2023, 01:23

Mark Selby – Shaun Murphy, live pe AntenaPLAY, în sferturile de la Tour Championship - Profimedia

Aceasta a fost cea de-a 45-a întâlnire directă dintre cei doi englezi, iar Selby conduce cu 24-18. Două meciuri s-au încheiat la egalitate. Cel mai important duel dintre cei doi a venit în finala Campionatului Mondial din 2021, unde „The Jester” s-a impus cu 18-15.

În acest an, Murphy şi-a trecut în cont şi un trofeu. A câştigat Players Championship, după o finală dominată clar, 10-4 cu Ali Carter. De cealaltă parte, Mark Selby vine după două turnee adjudecate, English Open şi WST Classic, ultimul chiar la Leicester, în oraşul natal.

Selby are o miză uriaşă pentru meciul cu Murphy. Se află la o singură victorie de a ajunge pe locul 1 mondial. Dacă va trece de Magician, îl va depăşi pe Ronnie O`Sullivan. „Racheta” are în clasamentul LIVE 866.000, iar dacă se va impune în duelul cu Magicianul Murphy, va ajunge la 869.500. Chiar dacă va trece pe locul 1 mondial, el nu va fi cap de serie 1 la Campionatul Mondial. Ronnie va fi principalul favorit, din postura de campion mondial en-titre.

„Obiectivele mele sunt să ajung pe locul 1 mondial şi să câştig mai multe turnee. Voi juca cât de bine pot sâmbătă şi, dacă voi ajunge din nou pe locul 1, va fi ceva extraordinar”, a spus Selby, citat de wst.tv.

Pe acelaşi subiect

Meciurile din Tour Championship, la AntenaPLAY

De luni până duminică, în AntenaPLAY vei avea parte de spectacolul oferit de cei mai buni jucători din acest an, iar programul zilnic va avea două sesiuni. Una de după amiază, între orele 15:00 și 19:00, și una de seară, între 21:00 și 01:00.

Premiile totale de la Tour Championship nu sunt de neglijat și ajung la 380.000 de lire sterline. Cel care va pune mâna pe trofeu va încasa și un cec în valoare de 150.000 de lire sterline. Anul trecut, Neil Robertson a triumfat după o finală epică cu John Higgins (10-9).

Aceasta este a cincea ediție a Tour Championship, precedentele patru fiind câștigate de Ronnie O’Sullivan (2019), Stephen Maguire (2020) și Neil Robertson (2021 și 2022).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Sport » Mark Selby – Shaun Murphy, la AntenaPLAY, în sferturile de la Tour Championship. Selby s-a impus în fața adversarului și intră în finală cu Kyren Wilson