Antena Meniu Search
x

Mesajul lui Kylian Mbappe, după finala pierdută la Cupa Mondială 2022

Kylian Mbappé a postat un mesaj pe contul sau de Twitter, la o zi după înfrângerea Franţei, în finala Cupei Mondiale împotriva Argentinei, scor 4-2, la loviturile de departajare.

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 15:56

Kylian Mbappe
Mesajul lui Kylian Mbappe, după finala pierdută la Cupa Mondială 2022 - Profimedia

Postat în timp ce Les Bleus se întorc din Qatar, mesajul este însoţit de o fotografie cu el arătând abătut şi având în mână trofeul de golgheter, pentru cele opt goluri marcate în timpul turneului, potrivit News.

Vizibil extrem de dezamăgit, jucătorul de la PSG a fost consolat pe gazon de preşedintele Emmanuel Macron.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Argentinienii au triumfat în Qatar şi şi-au trecut în palmares a treia Cupa Mondială din istorie după o finală epică împotriva Franţei. Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani, ei triumfând şi în 1978 şi 1986. Argentina şi-a luat revanşa după ce la ediţia din 2018, în optimi, a pierdut chiar în faţa Franţei, scor 3-4. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Mesajul lui Kylian Mbappe, după finala pierdută la Cupa Mondială 2022