Antena Meniu Search
x

Update PSG - Istanbul Basaksehir. Sebastian Colțescu infirmă mesajul atribuit pe un cont de Twitter

Arbitrul român Sebastian Colţescu, acuzat de rasism în timpul meciului de fotbal dintre Paris Saint Germain şi Istanbul Başakşehir, de marţi seara, din etapa a VI-a a grupelor UEFA Champions League, a refuzat să comenteze incidentul, motivând că este în curs o anchetă UEFA.

de Redactia Observator

la 09.12.2020, 11:13

  • Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism în timpul meciului Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir.
  • Meciul Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir se reia miercuri seara.

UPDATE 11:00 La fel ca Ovidiu Hațegan, Sebastian Colțescu a refuzat să comenteze incidentul de marți seară, motivând că în acest moment este în curs o anchetă a UEFA.

Mai devreme, un mesaj postat pe un cont de Twitter cu numele lui Sebastian Colțescu a fost preluat de presa internațională. 

De asemenea, același cont, creat în decembrie, a redistribuit postările lui Mbappe și Kimpembe, cu privire la lupta împotriva rasismului.

Mesajul atribuit inițial lui Sebastian Colțescu

"Sorry for the misunderstanding. My intention was never racism. In such an environment, people sometimes cannot express their feelings correctly and can be misunderstood. I apologize on behalf of the uefa champions league. I hope you understand. @UEFA #notoracism #uefa", (n.r. - Scuze pentru neînţelegere. Intenţia mea nu a fost niciodată una cu caracter rasist. Într-un asemenea mediu, oamenii, câteodată, nu reuşesc să-şi exprime într-un mod corect sentimentele şi pot fi înţeleşi greşit. Îmi cer scuze din partea UEFA Champions League. Sper să mă înţelegeţi).

Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism, după ce ar fi folosit o expresie nepotrivită.

Colţescu, arbitru de rezervă la meciul de marţi seara, i-a solicitat centralului Ovidiu Haţegan să-l elimine pe Pierre Webo, antrenorul secund al celor de la Istanbul Başakşehir, pentru proteste. 

A făcut-o, însă, identificându-l pe Webo prin intermediul expresiei "negrul acela", expresia considerată cu tentă rasistă de jucătorii celor două echipe, de oficialii cluburilor şi nu numai. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Sport » PSG - Istanbul Basaksehir. Sebastian Colțescu infirmă mesajul atribuit pe un cont de Twitter