Antena Meniu Search
x

După 31 de ore, participanţii cursei The Speed Project au ajuns la linia de finish

Participanţii celei de-a șasea ediții a cursei The Speed Project au ajuns la linia de finish. Nu a fost deloc ușor pentru că anul acesta cursa cu ştafetă a avut o durată de 31 de ore și 15 minute. România a fost reprezentată de o echipă formată din 6 sportivi.

de Redactia Observator

la 07.09.2020, 10:54

Vezi și
  • Pentru unul dintre concurenţi durerea musculară a apărut.
  • Cu toate astea nu a renunţat şi a alergat alături de echipă.

După 31 de ore de alergare, echipa a trecut linia de finish. Au fost momente dificile pe tot parcursul cursei, cu accidentări, însă în cele din urmă experienţa a fost una de neuitat.

Participantă: Una dintre cele mai grele experienţe din viata mea, una din cele mai grele chestii pe care le-am făcut, dar a fost şi o experienţă extraordinară, foarte frumoasă, cu siguranţă o voi ţine minte toată viaţa.

Pentru unul dintre concurenţi, cu mult timp înainte de finalul cursei, durerea musculară a apărut. Cu toate astea nu a renunţat şi a alergat alături de echipă.

Participant: Eu am avut o provocare pe traseu de azi-noapte de la ora 2 alerg cu o întindere musculară, dar am fost foarte puternic, m-am dedicat echipei şi sunt acum la finish alături de ei, în paşi de alergare.

Alexandru Corneschi a antrenat intens în ultima lună echipa de alergători amatori. Anul trecut a participat chiar el la cursa de peste 30 de ore și s-a întors acasă cu o medalie.

Alexandru Corneschi, căpitanul echipei: Cât timp eşti în cursă doar sportiv pot să spun că am avut grijă doar de mine anul trecut, anul acesta am avut grijă şi de mine şi de toată echipa, de 6 alergători.

În același timp s-a încheiat cursa şi în celelalte 40 de țări de pe întreg Globul. Participanți din SUA, India, Turcia, Germania sau Franța au trecut şi ei aseară linia de finish. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » După 31 de ore, participanţii cursei The Speed Project au ajuns la linia de finish