Antena Meniu Search
x

Patrick Mouratoglou, mărturie decisivă în dosarul Simonei Halep de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv

În aceste zile, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne se fac audieri importante în dosarul ce o vizează pe Simona Halep, jucătoare de tenis acuzată de comiterea infracţiunii de dopaj.

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 16:28

Mulţi iubitori ai tenisului îl consideră vinovat pe Patrick Mouratoglou pentru suspendarea Simonei Halep
Mulţi iubitori ai tenisului îl consideră vinovat pe Patrick Mouratoglou pentru suspendarea Simonei Halep - Profimedia
  • Simona Halep a fost suspendată patru ani pentru dopaj, dar speră să-şi reabiliteze numele.

Audierile se desfăşoară pe durata mai multor zile, iar în cursul zilei de joi ar fi fost audiat chiar Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al fostului lider mondial.

Există informaţii conform cărora, în faţa reprezentanţilor Tribunalului de Arbitraj Sportiv, Mouratoglou şi-ar fi asumat răspunderea pentru dopajul Simonei Halep, alături de mâna lui dreaptă, fizioterapeuta Candice Gohier.

Mouratoglou şi Candice Gohier ar fi părăsit sediul TAS după mai puţin de 30 de minute şi ar fi refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii. 

În ciuda situaţiei complicate în care se află, Simona Halep ar fi cinat miercuri seara chiar cu Mouratoglou, personaj considerat vinovat de mulţi iubitori ai tenisului pentru situaţia în care ar fi ajuns Simona Halep.

Vă reamintim că Simona Halep ar fi fost depistată pozitiv în urmă cu aproape un an şi jumătate, iar în toamna anului trecut a fost suspendată pentru o perioadă de patru ani din cauza probelor respective.

Cu toate acestea, reprezentanţii Simonei Halep sunt încrezători că verdictul pe care urmează să-l anunţe Tribunalul de Arbitraj Sportiv va fi unul pozitiv, iar Simona va obţine măcar o reducere a pedepsei dacă nu chiar reabilitarea completă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Patrick Mouratoglou, mărturie decisivă în dosarul Simonei Halep de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv