Antena Meniu Search
x

Video A început procesul Simonei Halep la TAS. Fostul lider mondial a refuzat să fie judecată de un arbitru român

Simona Halep îşi joacă ultima carte pentru a-şi dovedi nevinovăţia după acuzaţiile de dopaj. În urmă cu puţin timp, a început prima zi de audieri în procesul de la Lausanne. Fostul lider mondial a surprins pe toată lumea cu decizia de a refuza să fie judecată de un arbitru român.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 07.02.2024, 14:15

Vezi și

Cel mai probabil, peste câteva săptămâni vom avea un prim verdict. De mai bine de 3 ore a început şedinţa de la TAS. La fel va şi mâine, şi poimâine. Vor fi audieri între orele 10:30 şi 15:30. Procesul de la TAS este practic ultima şansă pentru Simona Halep să-şi salveze cariera şi să-şi dovedească nevinovăţia. Să dovedească că nu a luat intenţionat şi cu bună ştiinţă acele suplimente contaminate în timpul US Open 2022.

Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj

Şedinţele de la TAS sunt unele cu uşile închise. De altfel, sportivei i-a fost interzis să vorbească cu presa în aceste trei zile. Cazul va fi analizat de 3 arbitri care sunt practic ca nişte judecători, iar Simona Halep are dreptul să-şi aleagă unul. Sportiva noastră nu a ales unul român, ci unul străin care a analizat în trecut cazul Mariei Sharapova. În urma acelui proces, rusoaica a reuşit să obţină o reducere a suspendării.

Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj, iar până acum a trecut un an. Rămâne de văzut ce va decide TAS şi dacă Simona Halep va obţine o reducere a acestei pedepse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » A început procesul Simonei Halep la TAS. Fostul lider mondial a refuzat să fie judecată de un arbitru român