Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Formula 1. Lewis Hamilton, câștigătorul Marelui Premiu al Marii Britanii. Cursa a fost LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Iată programul complet al Formulei 1 - Marele Premiu al Marii Britanii. "Marele Circ" continuă cu al 12-lea weekend şi al treilea la rând, după cursele din Spania şi Austria. Silverstone va fi gazda Marelui Premiu de la finalul acestei săptămâni. După nebunia din Austria, legendarul circuit britanic este pregătit să găzduiască o nouă cursă spectaculoasă.

de Redactia Observator

la 07.07.2024 , 20:27

Formula 1, MP al Marii Britanii. Desfăşurarea cursei:

Finalul cursei: Lewis Hamilton, câștigătorul Marelui Premiu al Marii Britanii. Pe locul 2 se află Max Verstappen, urmat de Lando Norris, pe locul 3.

Articolul continuă după reclamă

Tur 40: Lewis Hamilton este din nou la conducere. Pe locul 2 se află Lando Norris, urmat de Max Verstappen, pe locul 3.

Pe acelaşi subiect

Tur 34: George Russell este nevoie să se retragă din cursă. Probleme la răcire pentru pilotul care a plecat din pole-position.

Turul 20: Lando Norris a reușit să-l depășească pe Hamilton și ajunge pe locul 1. Oscar Piastri ajunge pe locul 2, urmat de Lewis Hamilton.

Turul 19: Lewis Hamilton e lider. George Russell pierde locul 2, după ce a fost depășit de Lando Norris.

Turul 15: Lando Norris l-a depășit pe Max Verstappen și urcă pe locul 3.

Turul 14: Charles Leclerc reușește să-l depășească pe Lance Stroll și ajunge pe locul 7.

Turul 1: Verstappen câştigă o poziţie după primele viraje şi urcă pe locul 3.

Turul 1: George Russell pleacă de prima poziţie. Pe locul 2 e Hamilton, iar de poziţia a treia a plecat Norris. Verstappen începe cursa abia de pe poziţia a patra.

UPDATE 18:23 George Russell va pleca din pole-position la Silverstone. Câştigătorul de la Spielberg va pleca din prima linie alături de coechipierul Lewis Hamilton. În linia a doua se vor afla Lando Norris şi Max Verstappen, actorii principali ai cursei din Austria, din urmă cu o săptămână.

UPDATE 14:40 George Russell a câştigat a treia sesiune de antrenamente.

UPDATE 19:47 Lando Norris a înregistrat cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente de la Silverstone, 1:26:549. Pe locul secund s-a clasat Oscar Piastri, iar pe trei, Sergio Perez. Max Verstappen a înregistrat al şaptelea timp.

UPDATE 15:47 Lando Norris a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenament

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, de la ora 16:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Pe 13 mai 1950 avea loc prima etapă de Formula 1. În prezent, circuitul are o distanţă de 5,891 km, iar piloţii trebuie să parcurgă puţin peste 306 de km în cele 52 de tururi. Recordul pe tur este deţinut de Max Verstappen încă din 2020 (1:27.097). În 2023, Max Verstappen s-a impus la Silverstone. Pilotul olandez a fost urmat pe podium de britanicii Lando Norris şi Lewis Hamilton.

Ediţia din 2024 începe cu antrenamentele de vineri. Prima sesiune va începe la 14:30, în timp ce a doua sesiune de antrenamente va începe la ora 18:00. Ambele sesiuni de vineri vor fi LIVE în AntenaPLAY.

Sâmbătă vom avea a treia sesiune antrenamente, de la ora 13:30. De la ora 16:45 vor avea loc calificările, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Duminică, de la ora 16:45, va avea loc marea cursă, care va fi transmisă pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Programul Marelui Premiu al Marii Britanii 2024

Vineri

  • ora 14:30: Prima sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)
  • ora 17:00: A doua sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)

Sâmbătă

  • ora 13:30: A treia sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)
  • ora 16:45: Calificări (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Duminică

  • ora 16:45: Cursa (Antena 1 şi AntenaPLAY)

Puteţi urmări cursele pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Sport » Formula 1. Lewis Hamilton, câștigătorul Marelui Premiu al Marii Britanii. Cursa a fost LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY