Antena Meniu Search
x

Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. Cursa a fost live în AntenaPLAY

Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. Marele Premiu de Formula 1 al Australiei 2024 s-a desfăţurat pe 24 martie, ora 05:45, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Max Verstappen a plecat din pole position în Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, dar a ajuns pe ultimul loc, după ce din monopostul său a început să iasă fum

de Redactia Observator

la 24.03.2024, 07:49

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei! Cursa e pe 24 martie, ora 05:45, LIVE în AntenaPLAY
- Profimedia

Final de cursă: Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei,fiind urmat pe podium de Charles Leclerc și Lando Norris! Pilotul iberic de la Ferrari a făcut o cursă perfectă, la doar două săptămâni după ce a fost operat.

Turul 58/58: George Russell a făcut accident chiar în ultimul tur! Pilotul Mercedes s-a lovit violent de un parapete, în virajul șase!

Turul 19/58: Carlos Sainz este lider în cursă, urmat de Charles Leclerc, care este la o secundă distanță. Fernando Alonso a intrat la boxe în timpul virtual safety car-ului, impus după abandonul lui Hamilton, și a coborât pe locul cinci.

Turul 17/58: Lewis Hamilton a abandonat în cursa din Marele Premiu al Australiei, după ce s-a confruntat cu probleme la motor. Lider este Fernando Alonso, pentru moment, însă pilotul de la Aston Martin trebuie să intre la boxe pentru schimbul de pneuri.

Pe acelaşi subiect

Turul 4/58: Dezastru pentru Max Verstappen! Pilotul de la Red Bull a ajuns pe ultimul loc, după ce din monopostul său a început să iasă fum! Campionul en-titre a intrat la boxe și a abandonat cursa.

Turul 3/58: Carlos Sainz l-a depășit pe Max Verstappen înainte de virajul nouă și a preluat conducerea în cursă

Update: Max Verstappen va pleca din pole position la Marele Premiu al Australiei. Leclerc a terminat calificările cu al cincilea timp, în timp ce Lewis Hamilton a fost eliminat în Q2.

Calificările s-au desfăşurat sâmbătă, de la 06:45, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa Marelui Premiu al Australiei va fi duminică, de la 05:45, pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY, unde puteţi revedea cursele oricând.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Australiei

Max Verstappen caută a treia victorie consecutivă din acest sezon. Campionul mondial en-titre s-a impus atât în Marele Premiu al Bahrainului, cât şi în Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite. Marele Premiu al Australiei a început cu cele 3 sesiuni de antrenamente, care au fost exclusiv în AntenaPLAY, pe canalul dedicat.

Antrenamentele au fost programate două vineri, de la 03:30 şi 07:00, în timp ce al treilea se va desfăşura sâmbătă, de la 03:30. Calificările pentru Marele Premiu al Australiei se vor desfăşura pe 23 martie, de la 06:45, şi vor fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Marea cursă a Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei va fi duminică, 24 martie, de la 05:45, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, pe canalul dedicat. Anul trecut, Max Verstappen a fost cel care a câştigat.

Red Bull, bornă uriaşă atinsă după succesul din Marele Premiu al Arabiei Saudite

Red Bull a atins o bornă uriaşă, după succesul din Marele Premiu al Arabiei Saudite. Max Verstappen a câştigat marea cursă, succesul reprezentând cel de-al 115-lea din istoria echipei de Formula 1.

Red Bull a depăşit-o astfel pe Williams, la numărul de victorii obţinute în Formula 1. Din 2005, de când echipa austriacă a debutat în „Marele Circ”, aceasta a obţinut nu mai puţin de 115 victorii.

Puteţi urmări cursele pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. Cursa a fost live în AntenaPLAY