Antena Meniu Search
x

Foto România - Japonia 0-3, la CM de tenis de masă pe echipe. "Tricolorele" și-au atins obiectivul, după confruntări extrem de grele

România - Japonia 0-3! Naționala noastră a fost eliminată după un eșec categoric cu selecționata niponă, la Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe. Totuși, "tricolorele" și-au atins obiectivul, acela de a se califica la Jocurile Olimpice de la Paris.

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 16:09

jucătoarea de tenis Bernadette Szocs
România - Japonia 0-3, la CM de tenis de masă pe echipe. "Tricolorele" și-au atins obiectivul, după confruntări extrem de grele - Profimedia Images

În duelul cu una dintre favoritele de la Busan, România nu a reușit să câștige niciun meci. Bernadette Szocs a fost învinsă de Mina Ito, Andreea Dragoman de Hina Haiata și Elizabeta Samara de Miu Hirano. Duelul de la Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe a fost LIVE în AntenaPLAY.

Lotul României la tenis de masă, în primele 8 echipe la CM din Coreea de Sud

Naţionala feminină de senioare s-a clasat printre primele opt echipe ale Campionatului Mondial din Coreea de Sud, un parcurs care a adus calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris. Tricolorele au fost învinse, joi, în sferturile de finală, de echipa Japoniei, scor 3-0, transmite AS.RO.

Contra vicecampioanei olimpice şi mondiale, România a început la masa de joc cu Bernadette Szocs, protagonista unui meci de top, care a încântat printr-un ritm alert şi cu lovituri spectaculoase, dar pe care tricolora l-a pierdut la limită. Andreea Dragoman a surprins-o apoi pe cea mai bine clasată niponă la nivel mondial, înainte de revenirea adversarei, în timp ce Elizabeta Samara a avut o misiune la fel de grea la masa de joc, în disputa care a stabilit rezultatul final.

Pe acelaşi subiect

Rezultatele confruntării:

Bernadette Szocs (#12) – Mima Ito (#14) 2-3 (11-9, 5-11, 7-11, 11-6, 9-11)

Andreea Dragoman (#59) – Hina Hayata (#5) 1-3 (11-8, 4-11, 4-11, 5-11)

Elizabeta Samara (#31) – Miu Hirano (#18) 0-3 (7-11, 7-11, 6-11)

De-a lungul competiţiei, România a învins: Suedia 3-0, Canada 3-0, Singapore 3-1, Serbia 3-1 şi Egipt 3-0.

Lotul feminin este format din: Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, Elena Zaharia şi antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Şteff.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » România - Japonia 0-3, la CM de tenis de masă pe echipe. "Tricolorele" și-au atins obiectivul, după confruntări extrem de grele