Antena Meniu Search
x

CM de tenis de masă pe echipe 2024. Tricolorele s-au calificat în optimi. Meciul împotriva Serbiei, în AntenaPLAY

Echipa României s-a calificat în optimile Campionatelor Mondiale pe echipe. Partida disputată cu Serbia poate fi urmărită pe AntenaPLAY. Tricolorele s-au impus cu scorul de 3-1, două dintre victorii fiind aduse de Bernadette Szocs.  

de Redactia Observator

la 19.02.2024, 13:10

Echipa de tenis de masă a României la Campionatele Mondiale
Echipa de tenis de masă a României la Campionatele Mondiale - Facebook

România a obţinut victorii pe linie în Grupa 7 a competiţiei, după ce le-a învins pe rând pe Suedia, Canada, Singapore şi Serbia! „Tricolorele” vor avea o zi de pauză şi îşi vor afla adversara din optimi în urma tragerii la sorţi de azi. Dacă va reuşi să se califice în sferturi, România îşi va asigura şi prezenţa la Jocurile Olimpice de la Paris.

Programul naţionalei feminine la Campionatele Mondiale de tenis de masă 2024

Echipa fiminină a României a fost repartizată în Grupa 7 a Campionatelor Mondiale de tenis de masă pe echipe 2024, alături de Singapore, Suedia, Canada şi Serbia. Din lotul României fac parte Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Andreea Dragoman, Adina Diaconu şi Elena Zaharia.

România – Suedia 3-0

România – Canada 3-0

România – Singapore 3-1

România – Serbia, luni, 19 februarie, ora 10:00

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » AntenaPLAY » CM de tenis de masă pe echipe 2024. Tricolorele s-au calificat în optimi. Meciul împotriva Serbiei, în AntenaPLAY