Antena Meniu Search
x

România - Muntenegru 34-35 la Campionatul European de handbal. Tricolorele ratează calificarea în semifinale

Echipa națională de handbal feminin a României a pierdut marți seara partida cu Muntenegru, din grupele principale ale Campionatului European de handbal cu scorul de 34-35. Tricolorele au pierdut șansa de a se califica în semifinala competiției, transmite Mediafax.

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 22:07

România Muntenegru handbal la Campionatul European
Campionatul European de handbal: România a pierdut dramatic cu Muntenegru și ratează calificarea în semifinale - FRH - Federația Română de Handbal / Facebook

Muntenegrencele au condus chiar și cu 3 goluri în prima parte a meciului, dar elevele lui Florentin Pera au revenit în avantaj (14-12), înainte de a intra la vestiare la egalitate 18-18.

În repriza secundă, România a început mai bine și a condus cu 21-19, însă Muntenegru a întors scorul, ajungând la 22-24.

S-a mers apoi cap la cap, tricolorele având și ele avantaj de un gol în 3 rânduri. Finalul de meci le-a aparținut muntenegrencelor, care au dus scorul la 30-33, cu aproximativ 5 minute înainte de final.

România a venit la 33-34, când mai era un minut de joc, însă nu a reușit să egaleze, după ce adversarele au primit o aruncare de la 7 metri pe final.

Golghetera României și a meciului a fost Cristina Neagu, cu 9 reușite, iar de cealaltă parte Grbic și Radicevic au marcat câte 8 goluri.

România rămâne pe ultimul loc al clasamentului, cu 2 puncte și va juca miercuri ultimul meci din grupe cu reprezentativa Germaniei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » România - Muntenegru 34-35 la Campionatul European de handbal. Tricolorele ratează calificarea în semifinale