Antena Meniu Search
x

Scenariu ireal pentru Premier League. 92 de meciuri pe 3 stadioane, pentru încheierea sezonului

În plină criză din cauza coronavirusului, englezii caută soluții pentru a putea relua meciurile din Premier League. Suspendarea campionatului a adus pierderi uriașe, iar singura soluție găsită până acum este una incredibilă.

de Iulian Focșăneanu

la 18.03.2020, 15:37

Stadioane goale în Premier League
Englezii caută soluții pentru a se putea relua meciurile din Premier League - Sputnik / Alexey Filippov
  • Englezii au găsit soluția pentru a se putea relua Premier League
  • Cele 92 de meciuri rămase s-ar putea juca în condiții extreme
  • În Marea Britanie sunt aproximativ 2000 de cazuri confirmate cu coronavirus

În plină criză din cauza coronavirusului, englezii caută soluții pentru a se putea relua meciurile din Premier League. Suspendarea campionatului a adus pierderi uriașe, iar o încheiere prematură a sezonului ar avea urmări catastrofale pentru cluburi. Singura soluție găsită până acum este una care, fără doar și poate, nu este pe placul fanilor.

Conducătorii Premier League au gândit un plan radical, care va fi greu de pus în practică. Meciurile din etapele rămase s-ar disputa în condiții stricte, pentru a se reduce cât mai mult riscul infectării jucătorilor.

92 de meciuri din Premier League cu "porțile închise"

Jurnaliștii de la The Sun au dezvăluit scenariul prin care poate fi reluată această ediție de campionat. Toate cele 92 de partide rămase s-ar disputa cu tribunele goale, pe cel mult trei stadioane. Zona aleasă ar fi Midlands (centrul Angliei), pentru a se facilita cât mai mult accesul tuturor echipelor din Premier League.

Pe acelaşi subiect

În aceste condiții de maximă siguranță, fanii nu ar mai fi tentați să stea, în grupuri mari, în apropierea arenelor. S-ar evita astfel situația cu care s-au confruntat autoritățile franceze în timpul meciului de Champions League dintre PSG și Borussia Dortmund.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă se va apela la această soluție, echipele vor juca la o distanță de trei zile. Fiecare stadion va găzdui mai mult de un meci pe zi! Se așteaptă însă și acordul Guvernului.

Decizia de a se suspenda campionatul, până pe 3 aprilie, a fost luată după ce Mikel Arteta (antrenor Arsenal) și Callum Hudson-Odoi (jucător Chelsea) au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Toate informațiile despre pandemia de coronavirus le găsiți AICI, în știrea dedicată de pe Observator.tv

După 29 de etape, Liverpool este lider autoritar în Premier League. Are 82 de puncte, cu 25 mai mult decât urmăritoarea Manchester City. Cormoranii mai au nevoie de două victorii pentru a fi, matematic, campioni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Scenariu ireal pentru Premier League. 92 de meciuri pe 3 stadioane, pentru încheierea sezonului