Antena Meniu Search
x

Sepsi Sf. Gheorghe, eliminată din UEFA Conference League la lovituri de departajare

Sepsi Sf. Gheorghe este a doua formaţie din România eliminată din cupele europene, după ce echipa antrenată de Leontin Grozavu a pierdut, la lovituri de departajare, meciul decisiv cu Spartak Trnava, de pe teren propriu.

de Redactia Observator

la 29.07.2021, 23:53

Sepsi Sf. Gheorghe, eliminată din UEFA Conference League la lovituri de departajare
Sepsi Sf. Gheorghe, eliminată din UEFA Conference League la lovituri de departajare - Facebook Sepsi Sf. Gheorghe
  • Sepsi Sf. Gheorghe este a doua echipă din România care părăseşte cupele europene, după FCSB.

Impulsionată de rezultatul obţinut în tur, 0-0, la capătul unui meci bun, Sepsi şi-a luat uşor adversarul la preţ de matineu şi a fost aproape să fie taxată de Spartak Trnava în prima repriză a returului de pe teren propriu. Ba chiar slovacii au înscris de două ori în prima repriză, însă ambele goluri au fost anulate pentru offside.

În schimb, bomba lui Fofana, de la 30 de metri, a fost deviată de fundaşii lui Spartak Trnava şi echipa noastră intra în avantaj la pauză, 1-0. 

Culmea, repriza a doua a meciului de la Sf. Gheorghe s-a desfăşurat după un scenariu diferit. Sepsi a avut mai mult iniţiativa, însă nu a reuşit să profite, iar Boateng a înscris pentru Spartak Trnava, în minutul 67, golul egalării. La 1-1 la general, calificarea ar fi fost decisă după numai 180 de minute în favoarea echipei Spartak Trnava, dacă se menţinea regula golului marcat în deplasare. Cum însă regula respectivă a fost anulată, meciul a intrat în prelungiri.

Iar în reprizele suplimentare, Spartak Trnava şi Sepsi Sf. Gheorghe şi-au împărţit perioadele de dominare şi au ratat câteva ocazii importante. Cum nu s-a mai marcat, jocul a ajuns la lovituri de departajare.

Pe acelaşi subiect

Sepsi Sf. Gheorghe şi-a încheiat prematur prima participare în cupele europene la fotbal

Ca şi în cazul FCSB-ului, echipă eliminată de Şahtior Karagandy, la lovituri de departajare, fotbaliştii de la Sepsi Sf. Gheorghe au clacat în momentele decisive. Ştefănescu şi Tincu au marcat pentru Sepsi, însă Achahbar şi Rep au ratat de la punctul cu var, iar cum cei de la Spartak Trnava au avut o eficienţă de 100% (goluri Prochazka, Savvidis, Ivan, Ristovski), slovacii se califică în turul III preliminar din UEFA Conference League. 

Aflată la debutul în UEFA Conference League, Sepsi Sf. Gheorghe părăseşte competiţia cu capul sus, echipa antrenată de Leontin Grozavu nefiind, oricum, considerată favorită în faţa celor de la Spartak Trnava. Totuşi, cei de la Sepsi rămân cu gustul amar al ideii că puteau obţine mai mult din această aventură europeană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Sport » Sepsi Sf. Gheorghe, eliminată din UEFA Conference League la lovituri de departajare