Antena Meniu Search
x

Serena Williams, primul interviu după marele scandalul din finala US Open. Sportiva continuă să facă declaraţii belicoase (Video)

Serena Williams, numărul 16 WTA, a acordat primul interviu după scandalul imens pe care l-a provocat la finala de la US Open, în timpul partidei cu japoneza Naomi Osaka.

de Redactia Observator

la 02.12.2019, 20:17

Serena Williams, numărul 16 WTA, a acordat primul interviu după scandalul imens pe care l-a provocat la finala de la US Open, în timpul partidei cu japoneza Naomi Osaka. Sportiva americană în vârstă de 36 de ani susţine în continuare că nu a fost ajutată de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, şi îl acuză de furt pe arbitrul portughez Carlos Ramos.

La o săptămână de la scandalul de la US Open, Serena Williams a vorbit cu jurnaliştii australieni de la "The Project". Afirmă clar că nu se consideră vinovată pentru ce s-a întâmplat.

Sportiva americană neagă că ar fi primit sfaturi din partea antrenorului ei, aflat în tribună, lucru interzis de regulament la turneele de grand slam.

"A spus că a făcut un semn. Nu înţeleg despre ce a vorbit. Noi nu avem semne. Chiar nu înţeleg ce a făcut arbitrul", se apără Serena.

Pe acelaşi subiect

Tenismena susţine în continuare că femeile nu sunt tratate în mod egal în sport. 

"Dacă eşti femeie, nu poţi face nici jumătate din ce face un bărbat. Chiar cred că trebuie să susţin ce cred, mai ales dacă acest lucru poate avea un efect în viitor.

Eu muncesc foarte mult pentru tenis, lucrez enorm şi pentru afacerea mea şi lucrez incredibil de mult ca mamă", a mai spus Serena.

Reamintim că Serena Williams a făcut o criză de nervi la finala de la US Open, în timpul partidei disputate cu japoneza Naomi Osaka. 

Sportiva a ţipat de mai multe ori la arbitru şi l-a numit "hoţ" şi "mincinos".

Situația a degenerat când arbitrul Carlos Ramos a anunţat că Serena Williams a primit sfaturi din partea antrenorului ei, aflat în tribună. Lucru interzis la un astfel de turneu. Din acel moment, Serena şi-a ieşit din minţi.

Iar confruntarea a continuat după ce, într-un exces de furie, Serena şi-a distrus racheta. Şi a fost din nou penalizată. Încălcarea regulamentului pentru distrugerea rachetei. Un punct de penalizare, doamnă Williams!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A urmat însă cel mai greu moment al partidei. Jucătoarea în vârstă de 36 de ani şi-a pierdut cumpătul şi a început să ţipe la arbitru.

Carlos Ramos a penalizat-o atunci cu un punct. Şi nici supervizorii nu au mai putut să o liniştească pe Serena. Cu lacrimi în ochi, jucătoarea l-a acuzat pe arbitru de sexism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Serena Williams, primul interviu după marele scandalul din finala US Open. Sportiva continuă să facă declaraţii belicoase (Video)