Antena Meniu Search
x

Arbitrii din tenis pregătesc o acţiune fără precedent, după scandalul făcut de Serena Williams la US Open

Arbitrii din tenis pregătesc un gest fără precedent care o are drept ţintă pe Serena Williams, după scandalul provocat de jucătoarea americană la finala de la US Open, în timpul partidei cu japoneza Naomi Osaka.

Arbitrii din tenis pregătesc un gest fără precedent care o are drept ţintă pe Serena Williams, după scandalul provocat de jucătoarea americană la finala de la US Open, în timpul partidei cu japoneza Naomi Osaka.

Surse citate de publicaţia The Times susţin că arbitrii din tenis pregătesc un boicot, urmând să nu mai arbitreze meciurile oficiale ale Serenei Williams.

Singurul motiv pentru care arbitrii vor renunţa la acest demers este doar dacă jucătoarea americană îşi va cere scuze public pentru scandalul de la US Open.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serena Williams a făcut o criză de nervi în timpul partidei disputate cu Naomi Osaka. Sportiva a ţipat de mai multe ori la arbitru şi l-a numit "hoţ" şi "mincinos".

Situația a degenerat când arbitrul Carlos Ramos a anunţat că Serena Williams a primit sfaturi din partea antrenorului ei, aflat în tribună. Lucru interzis la un astfel de turneu. Din acel moment, Serena şi-a ieşit din minţi.

Iar confruntarea a continuat după ce, într-un exces de furie, Serena şi-a distrus racheta. Şi a fost din nou penalizată. Încălcarea regulamentului pentru distrugerea rachetei. Un punct de penalizare, doamnă Williams!

A urmat însă cel mai greu moment al partidei. Jucătoarea în vârstă de 36 de ani şi-a pierdut cumpătul şi a început să ţipe la arbitru.

Carlos Ramos a penalizat-o atunci cu un punct. Şi nici supervizorii nu au mai putut să o liniştească pe Serena. Cu lacrimi în ochi, jucătoarea l-a acuzat pe arbitru de sexism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Sport » Arbitrii din tenis pregătesc o acţiune fără precedent, după scandalul făcut de Serena Williams la US Open